Cu sute de mii de boboci de colegiu care au început colegiu în toată țara, am vrut să împărtășesc câteva din cele mai bune sfaturi, trucuri și intuiții pe care le-am găsit și le-am compilat, astfel încât niciunul dintre voi să nu se transforme într-un student de colegiu delirant.

Începerea vieții singur pentru prima dată poate fi o provocare pe mai multe fronturi - educaționale, financiare, sociale și multe altele. Cu ajutorul unor plase de siguranță, studentul de bacalaureat trebuie să-și dea seama singur. Iată un ghid excelent pentru ai ajuta să găsească informațiile de care au nevoie pentru a avea succes.

Acest ghid nu este all inclusive (deși am încercat să fim). Dacă aveți un sfat excelent sau un truc pentru colegii, vă rugăm să-l împărtășiți în comentariile de mai jos!

Pentru a naviga pe listă, aici sunt principalele domenii de sfaturi pentru proaspeții colegiu:

Ajutor financiar

Obținerea ajutorului financiar nu este doar un lucru pe care îl faceți înainte de a vă începe anul în anul întâi. În mod obișnuit, trebuie să solicitați din nou ajutor financiar în fiecare an școlar și, uneori, în fiecare semestru. Mențineți aceste linkuri la îndemână, astfel încât să puteți urmări cu ușurință resursele de care aveți nevoie.

 • FinAid - FinAid este o resursă uimitoare pentru tot ceea ce are legătură cu ajutorul financiar, de la burse la împrumuturi pentru studenți.
 • FAFSA - Trebuie să trimiteți FAFSA (Aplicație gratuită pentru ajutorul pentru studenți) în fiecare an când frecventați școala. Faptul că nu se completează un an poate face mai dificilă obținerea unui ajutor financiar în anul următor. Acest formular este, de asemenea, obligatoriu pentru a obține împrumuturi studențești federale.
 • CSS / Profil de ajutor financiar - Această cerere de la Consiliul Colegiului vă permite să solicitați ajutor financiar ne-federal.
 • Top 10 sfaturi de ajutor financiar - Această resursă de la Scholarship.com este cea mai bună resursă pe care am găsit-o pentru a obține ajutor financiar pentru școală. Acestea au multe sfaturi traditionale, dar si cateva sfaturi din afara casetei.
 • Aflați contribuția dvs. de familie așteptată - Știrile din SUA și World Reports se referă la modul în care puteți afla contribuția dvs. așteptată la nivelul familiei, care determină cât de multă asistență financiară vă puteți califica. Dacă sunteți în căutarea unui ajutor financiar, acesta este un instrument excelent.
 • Ce puteți face dacă părinții dvs. refuză să plătească pentru colegiu - FinAid are un articol excelent despre ceea ce puteți face în cazul în care părinții dvs. refuză să vă ajute să plătiți pentru colegiu și ce opțiuni ar putea fi.
 • Cel mai bun ordin al operațiunilor de a plăti pentru colegiu - Dacă nu cunoașteți modul corect de a plăti pentru colegiu, consultați acest ghid pentru a afla cele mai bune împrumuturi pentru studenți și alte opțiuni de a plăti pentru colegiu.
 • Ceea ce dacă nu pot acorda colegiu - Acesta este un articol minunat despre miturile de a nu fi capabil să-și permită colegiul, și opțiunile pe care indivizii în această situație trebuie să ajungă la școala la alegerea lor.
 • Are o problemă de școlarizare - Aceasta este o privire minunată asupra costurilor crescânde ale educației și asupra potențialului randament al investiției dvs. Trebuie să citească pentru cineva care are grijă de costul educației.
 • Piramida ajutorului financiar - Nu toate ajutoarele financiare sunt create egale. Utilizați acest ghid pentru a înțelege
 • Ce să faci dacă nu îți poți permite plățile de școlarizare - Dacă te afli într-o situație în care nu poți plăti taxa de școlarizare, Colegiul Express are câteva sfaturi care te pot ajuta să rămâi la școală în timp ce rezolvi finanțele.
 • Întrebați întrebarea dvs. privind ajutorul financiar - Consultați Forumul nostru și puneți o întrebare despre opțiunile de ajutor financiar!

Student împrumut Sfaturi pentru colegii proaspeți

Faptul de viață este că majoritatea colegilor proaspeți vor avea fie împrumuturi pentru studenți, fie vor trebui să le obțină înainte de absolvire. Iată câteva resurse esențiale pentru studenții de la colegiu atunci când vine vorba de a trata împrumuturile pentru studenți.

 • Ghidul definitiv pentru împrumutul studentului - Această resursă gratuită are tot ce aveți nevoie pentru a intra în împrumuturile studenților în mod inteligent și modalități de a ieși rapid când nu sunteți în școală.
 • Student Loans.Gov - Aceasta este resursa Departamentului de Educație pentru obținerea de împrumuturi pentru studenți și urmărirea acestora odată ce le aveți. Marcați acest lucru pentru viitor.
 • Sistemul național de date privind împrumuturile pentru studenți - Dacă nu știți cine deține împrumuturile dvs. sau în cazul în care trimiteți o plată, acesta este site-ul pentru dvs. Acesta este susținut de Departamentul de Educație al SUA și ține evidența tuturor datelor despre împrumuturile dvs. pentru studenți.
 • Cele mai bune împrumuturi student să plătească pentru colegiu - Dacă nu cunoașteți modul corect de a împrumuta pentru a plăti pentru colegiu, verificați acest ghid pentru a afla cele mai bune împrumuturi pentru studenți pentru a plăti pentru colegiu.
 • Înțelegerea planurilor de rambursare a împrumutului student - Nu știți cât veți plăti când veți absolvi? Iată principalele planuri de rambursare a împrumuturilor pentru studenți și ceea ce vă va costa fiecare.
 • Modalitati de a obtine iertarea studentului - În funcție de ceea ce faceți după absolvire, există câteva programe minunate care vă pot oferi iertare studentului.
 • Mastering Student Loan Amânarea - În timp ce sunteți în școală, împrumuturile pentru studenți sunt amânate (ceea ce înseamnă că nu trebuie să plătiți, dar dobânda se mai construiește). Iată tot ce trebuie să știți despre amânarea împrumutului student.
 • Cel mai bun mod de a evita împrumuturile studenților Toate împreună - Linia de jos este că se poate face, și aici este cel mai bun mod de a face acest lucru!
 • Aflați cum să vă consolidați împrumuturile pentru studenți - Numai guvernul federal oferă împrumuturi pentru studenții de consolidare și aici puteți afla mai multe despre acest lucru.
 • 80 moduri de a obține iertarea împrumutului student - Există peste 80 de moduri diferite de a obține iertarea împrumutului pentru studenți, așa că citiți acest ghid pentru a începe.
 • Credit Karma - Înainte de a obține împrumuturi de student, trebuie să știți scorul dvs. de credit, și nu există nici un serviciu mai bun, care oferă un control gratuit scorul de credit și resurse pentru a vă ajuta să-l îmbunătățiți.
 • credibil -Credible compară toți creditorii majori de împrumut pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune rate și comisioane pentru împrumuturile pentru studenți. Nu aplicați doar unui singur creditor, comparați o grămadă de ele.

Finante personale

Colegiul poate fi prima dată când este posibil să aveți de a face cu probleme de finanțe personale pe cont propriu. Veți avea nevoie de bugete, veți întâlni oameni de vânzări și cardurile de credit vă oferă drumul dvs. și va trebui să navigați în lumea financiară pe cont propriu. Iată câteva sfaturi simple pentru colegii proaspeți atunci când vine vorba de manipularea subiectelor de finanțe personale.

 • Cele mai bune aplicații de economii automate - Dacă doriți să economisiți cu ușurință bani în timp ce sunteți în mișcare, verificați aceste aplicații de economisire automată pentru a economisi bani ușor.
 • Cele mai bune bănci online pentru studenții de la colegiu - Având o bancă care lucrează pentru dvs. în timp ce călătoriți la școală și acasă este importantă. Aveți nevoie de servicii bancare mobile, acces ușor la conturile dvs. și multe altele. Consultați aceste opțiuni.
 • Cele mai bune opțiuni de asigurare a mașinii pentru studenții de colegiu - Colegii au nevoi unice atunci când vine vorba de asigurarea auto. Mai exact, nu conduc prea mult și poate nu dețin nici măcar o mașină. Verificați aceste opțiuni minunate.
 • Cele mai bune carduri de credit pentru studenții de colegiu - Iată ghidul nostru pentru cele mai bune cărți de credit pentru colegii. Petreceți cu înțelepciune!
 • 40 Sfaturi de bani pentru studenții de colegiu - Jim peste la Wallet Hacks are o lista mare de sfaturi despre bani pentru studenti, dar cel mai mare sfat este primul sfat. Verifică!
 • Cum o petrecere Frat vă poate învăța Personal Finance - Totul in viata are lectii si uitandu-te la momentele distractive pe care le veti avea la petrecerile colegiului, cu siguranta va puteti invata mai mult decat sa va simtiti mai bine a doua zi dimineata.
 • 70 de moduri super și ușor de a economisi bani - Cu toții vrem să facem economii ușoare, iar Jeff Rose de la Good Financial Cents are câteva sfaturi uimitor de simple pe care studenții de la colegiu le pot folosi chiar acum.
 • 10 trucuri pentru a obține mai ieftin manuale - Costurile cu manualele sunt ceea ce te primesc cu adevărat în colegiu, mai ales că, de obicei, folosești acea carte de 100 $ + pentru o singură clasă. Iată o resursă excelentă de la Free From Broke despre cum să obțineți manuale mai ieftine.
 • 5 sfaturi de bani pentru absolvenți de nivel mediu de peste medie - Dacă doriți să vă propulsați în procentul de 1%, consultați aceste sfaturi pentru a profita la maxim de cariera colegilor.
 • 150 de reduceri pentru studenți - Elevii colegi sunt pe un buget, deci aici sunt peste 150 de oferte și reduceri pe care studenții de colegiu le pot profita de.
 • Cele mai bune reduceri pentru studenții colegi - Multe magazine oferă programe speciale pentru studenți, iar studenții sunt pregătiți să profite de aceste programe. Dacă doriți economii, verificați această listă de la Christian Science Monitor și găsiți cele mai bune reduceri la lucrurile pe care le veți cumpăra oricum.
 • Magazine oferind reduceri pentru studenții de colegiu - O altă listă mare de la Brad's Deals de magazine care oferă reduceri studenților. Această listă evidențiază, de asemenea, locurile care oferă reduceri prin afișarea ID-urilor studenților.
 • Instrumentul de comparație a închirierii de unelte - Închirierea manualelor de colegiu este cel mai bun mod de a merge atunci când vine vorba de economisirea de bani. Consultați acest instrument și vedeți unde puteți găsi cele mai bune rate pentru închirierea de manuale.

Investiția

Cheia bogăției este economisirea și investirea. Și pentru a câștiga și mai multă bogăție, ar trebui să începeți cât mai curând posibil. Iată câteva sfaturi și resurse simple pentru studenții de la colegiu pentru a începe să investească, chiar și cu puțină bani.

 • Ghidul studenților colegiului de a investi - Dacă sunteți student, acum este momentul să începeți să investiți.
 • Aceste colegii oferă studenților lor fonduri de hedging pentru a rula - Unele colegii și universități își oferă studenților fondurile speculative pe care le pot utiliza ca instrumente de învățare. Dacă vă interesează, verificați această listă.
 • Cum să începeți un Club de Investiții - Dacă sunteți colegiu, nu aveți un club investițional, puteți să vă alăturați, ar trebui să începeți unul singur. Este destul de ușor de făcut și durează doar puțin timp și efort.
 • Investirea cursului 101 - Multe colegii și universități încep să ofere cursuri de investiții, dar dacă nu sunteți și vreți să învățați, verificați acest curs ușor.
 • Cele mai bune sfaturi de investiții pe care le-am primit - Cu toții avem nevoie de niște sfaturi atunci când este vorba de a investi și de a manipula banii, și aici este un sfat foarte bun.
 • Cum și de ce să începeți să investiți în colegiu - Împărțim cu dvs. cele mai bune sfaturi și trucuri, astfel încât să puteți începe să investiți în colegiu, chiar și într-un buget colegiu limitat.
 • Sfaturi pentru investitori pentru studenți (video) - ABC News are un videoclip minunat despre modul în care studenții de la colegiu ar trebui să sară să-și înceapă viitorul, începând să investească devreme.
 • Dos și Don'ts de a investi pentru studenții de colegiu - Examinatorul are o mare resursă în ceea ce privește studiile și nu trebuie să le urmeze studenții de colegiu atunci când încep să ia în considerare investițiile.
 • Colegii pentru administratorii fondurilor de hedging - Aflați unde au mers la școală unii dintre cei mai buni manageri ai fondurilor de hedging din lume și lecțiile pe care le-au învățat de la alma maters.
 • Cel mai bun cont de brokeraj - Încercați să găsiți cel mai bun broker online pentru a investi? Comparăm toate companiile de brokeraj de top în Instrumentul nostru de comparație în domeniul brokerajului.

Dorm Life

Dorma viața este o experiență complet nouă pentru boboci de colegiu. Este o schimbare uriașă de a trăi acasă și deschide o mulțime de experiențe noi. Iată câteva îndrumări simple pentru a profita din plin de viața căminului pentru prima oară departe de casă pentru o perioadă lungă de timp.

 • Dorm Room Checklist - Fiecare magazin și magazin are o listă de verificare a camerei de dormit diferită, dar îmi place lista de verificări din camera dormitorului de la Dorm Smart pentru a vă asigura că aduceți tot ce aveți nevoie la colegiu.
 • Verificarea realității: Nu am fost pregătit pentru colegiu - Am fost personal acolo: stresul, neașteptat. Acesta este un articol extraordinar care îi asigură celor care nu cred că au fost pregătiți.
 • Evitarea fraudei Craigslist - Cred că colegiul a fost pentru prima dată în viața mea, am fost vreodată înșelat și se întâmplă multor oameni. Asigurați-vă că ați citit această listă cu privire la evitarea fraudelor Craigslist, deoarece majoritatea studenților se bazează pe Craigslist pentru a cumpăra și a vinde lucrurile lor.
 • Cum să trăiești singură fără să te grăbești - Viața în colegiu și viața în sine pot fi scumpe, așa că trebuie să știi câteva sfaturi și trucuri despre a trăi singur înainte de a pleca la școală.
 • De ce Costco este mare pentru studenții de colegiu - Aveți nevoie de o afacere la colegiu, iar Costco este locul pentru studenții de la colegiu pentru a-și cumpăra dormitorul și a face-o cu un buget.
 • Regulile pe care trebuie să le cunoști pentru împărțirea chiriei cu colegii de cameră - Sunt șanse, veți avea colegii de cameră la colegiu și chiar și după facultate. Iată câteva reguli minunate de trăit prin echipa BankRate.
 • 6 sfaturi de supraviețuire pentru a trăi într-o suită - Mulți proaspăt vor trebui să trăiască într-o cămin de apartament, adică mai mult decât un singur coleg de cameră. Iată câteva sfaturi utile de la Campus Explorer pentru a vă ajuta să vă ajustați.
 • Planificarea mesei 101 - Aflând cum să folosiți cel mai bun plan de masă decât să ieșiți cu prietenii este dificil. Hack College împărtășește câteva sfaturi utile despre cum să maximizați planul de masă al colegiului.
 • Cum de a alege planul de mese dreapta - Ghidul colegilor mei împărtășește câteva secrete pentru alegerea planului potrivit de masă pentru gusturile și dieta ta. Deoarece multe colegii oferă mai multe opțiuni de planuri de masă, aici este un instrument excelent pentru a vă ajuta să alegeți planul potrivit de masă.
 • Cinci sfaturi pentru a vă cunoaște Colegiul coleg de cameră - Primele săptămâni de colegiu sunt făcute sau întrerupte de relația dvs. cu colegul de cameră. Iată câteva sfaturi utile de la Teen Vogue despre cum să vă cunoașteți colegul de cameră pentru a vă putea bucura de experiența dormitorului colegiu.
 • Bazele colegilor de colegiu - Consiliul Colegiului are un interviu extraordinar care împărtășește noțiunile de bază pentru a-ți cunoaște colegul de cameră și cum să stabilești reguli pentru a avea succes.
 • 10 motive pentru care ar trebui să studieze în străinătate - Studierea în străinătate este o modalitate excelentă de a-ți continua educația și de a învăța despre alte culturi, iar aici sunt 10 motive pentru care ar trebui să o consideri.
 • Sfaturi, trucuri și sfaturi pentru studierea în străinătate - The Queen Intern are câteva sfaturi și trucuri uimitoare pentru a studia în străinătate că ar trebui să marcajem pentru viitor atunci când vine timpul pentru a face trek peste iaz.
 • Student amazon este un trebuie să aibă pentru studenții de colegiu - Știați că Amazon Prime face o versiune de student care este cu 50% mai ieftină! Aflați mai multe aici.

Colegiul și Cariere

Întregul punct al colegiului este să vă pregătiți pentru o carieră viitoare. Ca atare, trebuie să faci anumiți pași în timp ce ești la colegiu pentru a ajunge pe drumul cel bun. Iată câteva resurse de carieră esențiale pentru studenții de la colegiu pentru a obține un stagiu și, în cele din urmă, pentru a obține o treabă reală la absolvire.

 • Construirea unui set de calificări pe care doresc angajatorii - Din experiența în munca mea de zi cu zi, nu vă pot spune suficient cât de nepregătiți sunt mulți absolvenți de colegiu. Iată o lecție minunată despre cum să înțelegem ce caută angajatorii.
 • Nu faceți aceste trei lucruri atunci când vă înscrieți pentru clasele de colegiu - Prea mulți oameni iau cursuri în funcție de parcursul lor major și de carieră, dar aceasta poate fi o greșeală. Asigurați-vă că ați verificat aceste trei sfaturi despre înscrierea la cursuri de colegiu.
 • Ups și coborâșuri de locuri de muncă sezoniere - Dacă aveți de gând să lucrați doar cu timp parțial (cum ar fi pauze de peste sau în timpul verii), iată câteva sfaturi esențiale pe care ar trebui să le cunoașteți din Money Ning.
 • 8 pași simpli ai rețelei ca un șef - Dincolo de orele pe care le iei, cel mai important lucru pe care îl poți face în facultate este rețeaua cu colegii, profesorii și absolvenții.
 • Cele două trăsături esențiale ale angajatorilor sunt în căutarea absolvenților de colegiu de astăzi - Un sondaj pe care l-am făcut a arătat că angajatorii doresc absolvenți care pot comunica eficient și rezolva probleme la locul de muncă.
 • Ultimate College Internship Guide - Tot ce trebuie să știți despre obținerea unui stagiu de facultate și pentru a profita din plin de el într-un singur loc.
 • Câteva gânduri privind stagiile neremunerate - Lauren Berger împărtășește câteva idei minuțioase dacă trebuie sau nu să luați în considerare obținerea unui stagiu neremunerat - amintiți-vă, linia de jos este că este vorba despre experiența.
 • 14 moduri insanely usor de a arata ocupat la locul de munca - Uite, toți avem momente la locul de muncă care suge, dar trebuie să-l ținem pe șeful de pe spatele nostru ... aici sunt câteva sfaturi distractive de la PT Money despre cum să o faci.
 • Cum și de ce să obțineți un loc de muncă pe campus - Uneori, obținerea unui loc de muncă pe campus este una dintre cele mai bune alegeri pentru a lucra în școală. Știrile din SUA arată cum puteți obține un loc de muncă în campus și cum poate fi o experiență extraordinară.
 • Locuri de munca online pentru studentii de facultate sunt o miscare inteligenta - Dacă vă gândiți să obțineți un loc de muncă de vară, sperăm că acest articol va încheia tranzacția și va scoate în evidență de ce ar trebui să obțineți un loc de muncă de vară.
 • Imaginându-vă maiorul - Cea mai dificilă decizie a colegilor este aceea de a vă imagina majoritatea și de a decide ce cale doriți să faceți. Amintiți-vă, nu este o alegere finală și vă puteți schimba întotdeauna mai târziu.
 • Un ghid al colegiului Grad la Căutarea de locuri de muncă - Prima dvs. căutare de locuri de muncă după absolvire poate fi cea mai dificilă, dar acești pași simpli vă pot ajuta să faceți puțin mai ușor.
 • Colegiul dvs. major nu are importanță - O simplă atenționare că probabil că nu contează majoritatea, ci mai degrabă ceea ce faci de la tine în timpul facultății.
 • 100 de moduri de a face bani în colegiu - Nu aveți timp pentru o slujbă cu normă întreagă în timpul școlii? Iată 100 de modalități prin care puteți obține un venit redus în timpul colegiului.

Iubeste viata

Colegiul este, de asemenea, un moment pentru a vă experimenta viața de dragoste într-un mod pe care probabil că nu l-ați făcut niciodată înainte. Ca primele două articole de mai jos parts - trebuie să date la colegiu sau altceva ... Iată câteva sfaturi utile rapid pentru a profita la maximum de viața de dragoste colegiu.

 • Cum să obțineți fetele dacă trăiți la domiciliu cu mama și tata - S-a întâmplat. Unii oameni aleg să trăiască acasă și să meargă la facultate, în timp ce alții se mută acasă pentru a economisi bani. În orice caz, trebuie să învățați cum să obțineți fete (sau băieți) dacă locuiți acasă. De la prietenul nostru Sam la Financial Samurai.
 • Cum de a intra în colegiu - Acest articol de la Colegiul Crush are câteva sfaturi uimitoare cu privire la modul în care puteți face dating în colegiu mult mai romantic și mai puțin "cârlig-up".
 • El are nevoie de data în colegiu, astfel încât el nu este un ratat - Destul de spus, dar sfaturi simple, simple de la Hooking Up Smart.
 • Dating a unui coleg de cameră: Da sau Nu - Linia de jos este că sferturile apropiate pot face lucrurile să se întâmple, dar ar trebui să vă gândiți cu adevărat să vă cunoașteți colegul de cameră în colegiu?
 • 20 de rezoluții pentru îmbunătățirea vieții dragostei - S-ar putea să fii tânăr și să te distrezi în campus, dar multe dintre aceste sfaturi de la SheKnows pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă pot face lucrurile mult mai bine.
 • Mărturii și sfaturi pentru a fi discreți - Da, se întâmplă ... și da, va trebui să eviți colegii de cameră. Iată câteva sfaturi pentru a fi discret în camera dormitorului tău.
 • Dorm Room Timpul sexy este posibil - Iată câteva sfaturi cheie de la Colegiul Crush pentru a vă asigura că comunicați în mod corespunzător cu colegii de cameră.
 • Explorați camera dvs. de dormit - A fi într-o cameră de dormit deschide o mare varietate de posibilități, iar aceste sfaturi de la Campusul ei pot fi foarte distractive!

Lucrul cu părinții

Odată ce vă duceți la colegiu, dinamica cu părinții dvs. se schimbă pentru totdeauna. Sunteți acum un adult, iar acum aveți un control mai puțin și mai puțin asupra vieții voastre. Poate fi o tranziție tare și incomodă și aceste sfaturi vă pot ajuta să navigați pe calea unei relații reale cu părinții.

 • 8 moduri de a vă pregăti pentru părăsirea părinților - Prima dată departe de casă pentru o lungă perioadă de timp poate fi dificilă, și aici este un articol extraordinar de la Huffington Post despre lucrurile pe care le puteți face pentru a vă pregăti.
 • De ce 1-in-3 adulți trăiesc cu părinții lor - Un memento bun de la Bani sub 30 de ani în legătură cu faptul că multe grădini ale colegiului se mișcă acasă și câteva sfaturi cu privire la acest lucru.
 • Colegii de elevi spun Părinții lor Cum să comunice cu ei - Iată un mare articol din Psihologie Astăzi despre cum puteți comunica cu părinții dvs. dacă sunteți student.
 • Fiind un adult înseamnă că părinții tăi nu mai sunt șeful - Poate fi greu să spui nu părinților tăi, dar acum că ești adult și pleci, trebuie să știi ce înseamnă asta în schimbarea dinamică.
 • 10 sfaturi pentru a face față părinților - US News a pus la punct un articol amuzant despre modul în care puteți să vă ocupați de părinți în timp ce sunteți la facultate și cum puteți construi o relație cu ei.
 • Boundaries pentru copiii mai mari la domiciliu - Iată un articol minunat despre stabilirea unor limite adecvate pentru părinți și studenți atunci când sunt acasă din echipa de la Empowering Parents.
 • 5 moduri de a face față atunci când un Sibling merge la colegiu - Este important să vă amintiți schimbările care influențează frații mai mici atunci când un frate mai mare pleacă și merge la facultate. Iată câteva sfaturi utile de la Project Inspired.
 • Luând o pauză de la colegiu - ce să spună ... - Ellen Bremen are câteva sfaturi utile pentru studenții care intenționează să ia o pauză de la colegiu și ce ar trebui să spună părinților lor dacă decid să părăsească școala.
 • Cum să se adapteze la viața colegiului - Villanova are un ghid excelent pentru adaptarea la viața colegiului, în special despre cum să aveți discuții mai dure cu părinții dvs. dacă lucrurile nu merg așa cum a fost planificat.

Pregătirea pentru viitor

În cele din urmă, chiar dacă ești un boboc de colegiu, nu doare niciodată să te uiți spre viitor. Iată câțiva pași simpli pe care îi puteți lua atunci când începeți colegiul pentru a vă valorifica cât mai mult viitorul - chiar dacă vă inspiră și vă oferă motivația de a reuși.

 • Începeți să construiți o listă de viață - Ești tânăr și încă încântat de viață. Acum este momentul să notezi tot ce vrei să faci și să începi să te gândești la modalități de a le atinge. Consultați lista de viață a lui J Money pentru un punct de plecare excelent.
 • Cât de mult câștiga câștigătorii de top - Cred că majoritatea oamenilor merg la colegiu pentru a face mai mulți bani. Deci, cât de succes trebuie să fii pentru a te considera un câștigător de venit?
 • 5 lucruri Vecinul vostru milionar nu vă spune - Dacă sunteți student de bacalaureat, sunteți familiarizați cu Prințesele, Real Housewives din XYZ și cu tone de alte spectacole de "realitate". Problema cu aceste spectacole? Ei nu evidențiază cu adevărat cum a făcut-o vecinul tău milionar.
 • Confesiunile de la gradul recent al colegiului: Realitatea lumii reale - Citiți aceste trei interviuri pentru a afla cum va fi viața după absolvirea a trei absolvenți recenți.
 • În cazul în care un student de colegiu sau Grad recent cumpăra o casă - Acesta este un gând care traversează mintea majorității studenților atunci când plătesc chiria, dar sunt multe de luat în considerare.
 • Nu mergeți doar la școala absolventă pentru a amâna viata - Mulți studenți cred că vor merge la școala de grad, dar nu este întotdeauna cea mai bună opțiune - mai ales pentru gradele recente.
 • Planul financiar post-colegiu - Planul financiar se schimbă pe măsură ce vă aventurați în viitor, deci este o idee bună să vă stabiliți pentru succes cât mai curând posibil.
 • Cele mai bune discursuri de început ale tuturor timpurilor - Time Magazine are o mare listă cu cele mai bune discursuri de început ale tuturor timpurilor și este o necesitate de a asculta / urmări toți elevii care pregătesc pentru viitor.
 • Secretele celor mai de succes studenți - Pe măsură ce vă uitați la viitorul dvs., iată câteva lecții învățate de la cei mai de succes studenți.
 • 15 oameni celebri care nu au absolvit niciodată colegiul - Adevărul este că colegiul nu este pentru toată lumea și există mulți oameni de succes și celebri care nu au mers niciodată sau nu au absolvit niciodată facultatea.

Care sunt câteva alte resurse esențiale și sfaturi pentru boboci de facultate care se îndreaptă către facultate în această toamnă?

Sfaturi De Top:
Comentarii: