Fie că este vorba de 50.000 de dolari sau 100.000 de dolari din datoria pentru împrumuturi de student cu care te confrunți, sau cu creditele ipotecare de două pe care încerci să le plătești, o datorie mare care pare insurmontabilă. Din păcate, dacă vă confruntați cu această mare datorie când ieșiți din facultate nu sunteți singuri.

Cu o datorie medie de student împrumut de 35.000 dolari, clasa 2015 de absolvenți de colegiu este cel mai îndatorat în istorie. Gradul de îndatorare mai mare, împrumuturi totale pentru studenți în S.U.A. a crescut cu 1,3 trilioane în ultimii ani - fără niciun scop și nici o legislație reală care să limiteze problema la masă.

Peste 43 de milioane de debitori dețin o bucată din această plăcintă, marea majoritate având solduri de 25.000 de dolari sau mai puțin. Apoi sunt absolvenții colegiilor care au împrumutat atât de mulți bani încât ar fi putut să cumpere o casă de fermă în Midwest.

Vorbim despre absolvenți și studenți care se îneacă în șase cifre în valoare de împrumuturi pentru studenți, un mic grup de absolvenți care reprezintă în totalitate doar 5,6% din împrumutători. Chestia este că, știind că partea ta din minoritate nu este deloc consolare, dacă te implici în această demografie.

Când datorați banii, trebuie să vă faceți griji. Indiferent dacă ați câștigat șase cifre în datorii în școală absolventă sau la un profit tragic, nu contează cu adevărat. Deoarece împrumuturile pentru studenți nu se pot descărca în faliment, sunteți blocat, rambursându-le în orice fel. Dar cum?

5 pași pentru a cuceri șase cifre în datoria studentului de împrumut

Dacă vă luptați sub ponderea a șase cifre în datoria pentru împrumuturi pentru studenți, aveți nevoie de o linie de salvare a propriei dvs. Următorii pași vă pot ajuta să preluați controlul și, în cele din urmă, să scăpați împrumuturile până la un nivel mai ușor de gestionat - sau să le ștergeți de pe hartă pentru totdeauna.

Pasul 1: Cântăriți argumentele pro și contra de refinanțare a împrumuturilor.

În ultimii ani, un număr de firme au început să ofere opțiuni inovatoare de refinanțare a împrumuturilor pentru studenți, care pot reduce ani - și mii de dolari în dobândă - de pe fața împrumuturilor. Această listă include SoFi, care promite o abordare axată pe consumatori în ceea ce privește refinanțarea împrumuturilor studențești și sectorul bancar. În plus, firmele caută LendEdu.com permiteți băncilor să concureze pentru refinanța împrumutului dvs. de student cu o singură cerere de împrumut.

Indiferent de calea pe care o alegeți, trebuie să știți că veți pierde anumite protecții atunci când refinanțați împrumuturile federale cu un creditor privat. Aceasta include opțiuni pentru amânare sau toleranță, împreună cu abilitatea de a vă înscrie pentru planuri de rambursare bazate pe venit sau pentru iertare a împrumutului pentru servicii publice. Multe dintre companii au venit la masă pentru a vă oferi ajutor dacă v-ați pierde locul de muncă, dar trebuie să verificați amprenta fină înainte să vă înscrieți pentru un împrumut.

De asemenea, trebuie să aveți un credit bun pentru a refinanța un împrumut student fără un co-semnatar. Deci, dacă în prezent aveți un credit sărac sau nu, mulți creditori privați nu vor lua în considerare cererea dumneavoastră. Aceasta include toți creditorii de tip peer to peer cum ar fi Clubul de împrumut sau Prosper.

În cazul în care împrumuturile se mențin la o rată ridicată a dobânzii, nu sunteți în măsură să obțineți un împrumut personal și nu intenționați să profitați de vreun program guvernamental în viitor - sau venitul dvs. viitoare vă va împiedica să profitați oricum, Refinanțarea unui împrumut student este o mișcare pe care trebuie să o luați în considerare.

Pasul 2: Câștigă cât poți - cel puțin pentru un timp.

Dacă ați obținut o diplomă într-o profesie care nu este cunoscută pentru salariul ridicat, ați putea fi tentați să luați primul "vis de muncă" care vine de-a lungul timpului - plătitor de mare sau nu. Dar ați putea dori să reconsiderați această mișcare dacă doriți cu adevărat să vă plătiți împrumuturile. În schimb, căutați - și solicitați - locuri de muncă în domenii conexe în care ați putea avea șansa de a câștiga un salariu mai mare.

Să presupunem că ați terminat masteratul în psihologie cu speranța de a găsi un loc de muncă ca un terapeut de căsătorie și de familie - o carieră care a plătit un salariu mediu anual de doar 48.040 $ în 2014. După ce a citit datele BLS și a imaginat care opțiuni de carieră ar putea apărea din puteți găsi că este logic să căutați locul de muncă în calitate de specialist în resurse umane - un loc de muncă care plătește în schimb un salariu mediu anual de 57.420 dolari.

Heck, cu o diplomă de masterat și o experiență, ai putea chiar să te califici pentru un loc de muncă ca și manager de resurse umane. Fun Facts: Managerii de resurse umane au câștigat un salariu mediu anual de 102.780 de dolari la nivel național în 2014, iar diplomele de master sunt de obicei necesare numai pentru pozițiile de nivel înalt.

Imaginați-vă cât de repede ați putea deveni fără datorii dacă ați câștigat de două ori mai mult chiar și câțiva ani. Amintiți-vă, visezi sau nu - nu trebuie să fie pentru totdeauna.

Pasul 3: Urmăriți programele de iertare a împrumuturilor.

O gamă largă de programe publice de împrumut pentru împrumuturi pentru studenți sunt disponibile pentru absolvenții care îndeplinesc anumite orientări privind veniturile sau sunt de acord să lucreze în sectorul public pentru o perioadă predeterminată de timp. Lista scurtă cuprinde iertarea împrumutului pentru serviciul public (PSLF) care iartă soldul rămas pe împrumuturile dvs. directe după ce ați efectuat 120 de plăți calificate pe parcursul a zece ani. Marea avertisment aici este că trebuie să lucrați cu normă întreagă pentru un angajator calificat în sectorul serviciilor publice.

Sunt disponibile și alte planuri privind veniturile, inclusiv rambursarea bazată pe venit (IBR), plata în timp ce plătiți (PAYE), planul de rambursare plătită în cursul plății în schimb (REPAYE) și planul de rambursare a veniturilor (ICR).Aceste planuri vă obligă să vă descurcați peste 10-20% din venitul dvs. discreționar pentru o perioadă de 20-25 de ani, dar împrumuturile dvs. vor fi descărcate după finalizarea procesului.

Dacă datorați șase cifre și niciodată nu plănuiți să câștigați prea mult, aceste programe vă pot oferi cea mai bună sursă pentru a trăi o viață prosperă din punct de vedere financiar.

Pasul 4: Ridicați o agitație laterală.

Indiferent dacă alegeți să refinanțați sau să vă ocupați de împrumuturile existente așa cum sunt, câștigarea mai multor bani vă poate ajuta să puneți o miză în ea - o dată pentru totdeauna. S-ar putea să reușești să iei mai multe ore în slujba ta - să iei ceva timp, să începi un nou proiect sau, în cele din urmă, să mergi după acea promoție pe care ai văzut-o.

În cazul în care mai mulți bani la locul de muncă curent nu este o opțiune, o altă abordare să ia în considerare este de a începe un hustle partea sau de locuri de muncă secundare din casa ta. În postarea noastră pe 65 de companii de acasă puteți rula de la masa de bucătărie, vom lista o mulțime de opțiuni de hustle parte aproape orice poate lua în considerare. Această listă include:

  • Contabilitate
  • Terapie prin masaj
  • Inspecția la domiciliu
  • Copywriting
  • Editarea
  • Web design
  • Mystery Shopping
  • blogging

Totuși, există multe opțiuni de locuri de muncă pe care nu le-am menționat. Sarcini cum ar fi cositul de iarbă, așezarea de mulci sau curățarea caselor pot fi luate de aproape toată lumea și pot duce și la plăți mari. Cea mai bună parte este că toate fondurile suplimentare pe care le puteți câștiga pot fi aruncate direct la împrumuturile dvs. de student pentru a grăbi demisia lor.

Pasul # 5: Defilați stilul tău de viață.

Absolvirea colegiului poate invoca imagini ale primei tale case, prima ta masina noua si banii in plus pe care trebuie sa il faci pe noul stil de viata pentru adulti. Din păcate, absolvirea cu șase cifre în credite pentru studenți înseamnă că unele lucruri vor trebui să aștepte. Cel puțin, ar trebui să încercați să opriți pe aceste etape majore cât mai mult posibil, astfel încât să puteți plăti imprumuturile dvs. mai devreme.

Continuați să mâncați Ramen. Păstrați conducerea care a lovit mașina. Reînnoiți contractul de închiriere pentru apartamentul pe care îl împărțiți cu trei colegi de cameră, până când nu mai puteți să-l luați.

Dacă veți continua să trăiți săraci cât mai mult timp posibil, veți avea șanse mai mari de a vă ucide datoriile cu mult mai devreme.

Linia de fund

Șase cifre din datoria studentului pentru împrumuturi par a fi o mulțime, dar s-ar putea să nu fie fatală dacă le-ați abordat imediat cu fervoare. Luați în considerare acest lucru: Prețul mediu al noului automobil a fost de 33.543 $ în 2015, ceea ce înseamnă că cei mai mulți oameni cheltuie atât de mult la o nouă călătorie la fiecare cincisprezece ani oricum.

Plata împrumuturilor dvs. ar putea însemna să vă abandonați cu totul o mașină nouă sau să vă sacrificați într-o altă parte a bugetului. Sau ar putea însemna refinanțarea unui împrumut cu termene mai bune și o rată a dobânzii mai mică pentru a accelera procesul.

Indiferent de ce, ar trebui să păstrați toate opțiunile pe masă. Cu șase cifre în datoria studentului de împrumut, veți avea nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți obține.

Salvați

Salvați

Sfaturi De Top:
Comentarii: