Acum, că sezonul de sărbătoare este de peste, majoritatea oamenilor să ia rezoluțiile de Anul Nou, care includ un anumit tip de îmbunătățire a sănătății lor. Potrivit unui studiu recent: fitness, scăderea în greutate, renunțarea la fumat sau consumul de alcool și detensionarea tuturor rezoluțiilor de Anul Nou ale oamenilor de vârf.

Iată 10 modalități ușoare de a începe un an mai sănătos:

1. Ia destul de somn - Obținerea unui somn bun ar trebui să fie o prioritate maximă. Este mult mai ușor să rămâi calm și pozitiv când ești bine odihnit. În plus, persoanele care nu primesc un somn bun au mai multe șanse să dezvolte probleme serioase de sănătate mai târziu în viață.

2. Mâncați alimente mai bune - Trebuie să vă concentrați asupra unei diete bogate în fructe, legume, cereale integrale și bogate în grăsimi. În timp ce nu trebuie să vă lipsiți de tratamente, nu trebuie să faceți burgeri de fast-food trei nopți pe săptămână. Vreți să vă asigurați că cea mai mare parte a dietei este sănătoasă și nutritivă.

3. Luați un multivitamin - Majoritatea oamenilor ar trebui să ia în considerare cererea de medicul lor despre luarea unui multivitamin. Mulți oameni nu primesc cantități complete de vitamine în alimentele pe care le mănâncă și acesta este un mod minunat de a vă asigura că organismul are tot ceea ce are nevoie pentru a fi sănătos.

4. Faceți o plimbare rapidă - Aceasta este o modalitate foarte bună de a rămâne în formă și de-stress. Faceți o scurtă plimbare de 15 minute în exterior, luați scările la locul de muncă sau doar stați și faceți câteva întinderi. În orice mod de a face acest lucru, ar trebui să luați sângele care curge în timpul zilei.

5. Obțineți o rutină de exerciții regulate - Exercitiile fizice pot spori nivelul de energie si pot imbunatati sanatatea. Acesta poate fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a pierde o greutate în plus. În timp ce multe săli de sport au taxe de membru înalte, există numeroase cluburi locale care pot fi ieftine, sau puteți să vă pregătiți acasă.

6. Știți când să spuneți "Nu" - Dacă căutați să vă mențineți nivelul scăzut al stresului, nu vă angajați în mai multe obligații personale decât vă puteți ocupa realist. Nu trebuie să fii "super-persoană". Știți când să spuneți "nu" pentru a evita crearea stresului nejustificat în viața voastră.

7. Utilizați o listă - Este foarte util să acordați prioritate și să faceți o listă a ceea ce trebuie să realizați. Încercați să delegeți sarcinile familiei atunci când puteți și să vă concentrați mai întâi asupra lucrurilor importante. De asemenea, dacă încercați să vă organizați, există multe instrumente gratuite gratuite pentru a vă ajuta.

8. Găsiți un timp personal - Asigurați-vă că ați rezervat ceva timp pentru a face lucruri pentru dvs. Chiar și activitățile mici, cum ar fi ascultarea muzicii, chat-ul cu un prieten sau realizarea unui puzzle încrucișat pot ușura tensiunea și a aduce plinătatea în viața ta. Relaxarea poate fi cheia succesului.

9. Luați o zi în fiecare zi - Amintiți-vă să luați o zi la un moment dat. Acest lucru poate fi util mai ales dacă începeți o nouă rutină. Studiile arată că durează 21 de zile de acțiuni repetitive pentru a crea un obicei nou. Deci, dacă încercați să lucrați sau să mâncați sănătoși, luați-o o zi la un moment dat până devine un obicei nou.

10. Accesați Resursele companiei - Multe companii oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate și sănătate pe care majoritatea angajaților nu le profită. Acestea pot include: consiliere, asistență juridică, servicii financiare, servicii de vacanță și multe altele. Dacă aveți de gând să faceți o activitate dată oricum, de ce nu obțineți o reducere!

Are cineva vreun alt sfat pentru a începe un an mai sănătos?

Sfaturi De Top:
Comentarii: