Mai rămân puțin mai puțin de trei luni în 2016. S-ar putea să nu credeți că puteți face multe pentru a vă influența situația fiscală, dar adevărul este că există încă mult timp pentru a vă salva impozitele înainte de sfârșitul anului.

Și nu vorbesc despre a merge în stil Donald Trump și de a pierde o mulțime de bani pentru a compensa câștigurile tale. Vorbesc despre câteva acțiuni practice pe care le puteți lua astăzi, care vă vor reduce factura pentru anul 2016.

Deci, fără a pierde o grămadă de bani, aici sunt zece moduri diferite pe care le puteți salva pe impozitele dvs. înainte de sfârșitul anului.

1. Sporiți contribuția dvs. de 401k

Una dintre cele mai bune modalități de a vă salva pe factura fiscală de astăzi este să contribuiți la 401k sau 403b. Aceste conturi vă permit să economisiți bani înainte de impozitare pentru pensionare. Rezultatul? Plătiți mai puțin în impozite astăzi, deoarece banii cresc fără taxe până când îl retrageți în pensionare.

Pentru 2016, limita de contribuție de 401k este de 18.000 de dolari, dar dacă aveți peste 50 de ani, puteți face o contribuție suplimentară de 6000 de dolari.

Dacă nu sunteți încă la limită, adăugarea la 401k este o modalitate excelentă de a economisi bani și de a vă salva taxele.

2. Max Out IRA dvs. tradițional

Pe aceleași linii ca un 401k, puteți contribui la un IRA tradițional și puteți reduce venitul dvs. impozabil. Decizia de a contribui la un IRA Roth sau tradițional poate fi dificilă, dar dacă vă gândiți doar la impozitele din acest an, atunci folosirea unui tradițional este calea de urmat.

Pentru anul 2016, puteți contribui la un IRA de 5.500 USD dacă sunteți sub 50 de ani și 6.500 USD dacă aveți peste 50 de ani.

Și amintiți-vă, în timp ce nu există limite de venit pentru a contribui la un IRA tradițional, există limite de venit care vă pot împiedica să vă deduceți contribuția.

3. Max Out Your SEP IRA sau Solo 401k

Daca esti un agitator, este esential sa profiti de un SEP IRA sau Solo 401k pentru a scadea venitul dvs. impozabil. Hustles-urile de la fața locului sunt minunate (și aici este o listă de 50 pe care le puteți încerca), dar este important să rețineți că majoritatea acestor veniturinuau taxe reținute, așa că vei avea de făcut față cu o factură fiscală mare pe banii tăi.

Contribuind la un SEP IRA sau Solo 401k, puteți să amânați unii dintre acești bani în viitor și să evitați să plătiți impozite pe acesta astăzi. Este un mod minunat de a salva, nu numai, ci de a vă reduce factura fiscală în acest an.

Contribuind la un SEP IRA este ușor și puteți face acest lucru până la 15 aprilie. Configurarea unui solo 401k este un pic mai greu și trebuie să aveți planul de configurare până la sfârșitul anului pentru a putea contribui la el.

4. Max Out Your HSA

Suntem fani enormi în utilizarea contului de economii de sănătate pentru salvarea pentru pensionare. Dacă aveți capacitatea de a maximaliza HSA dvs. în acest an, asigurați-vă că veți contribui cât mai mult posibil. Și amintiți-vă, dacă vă puteți permite, să nu primiți rambursările în acest an. Salvați încasările și lăsați banii din HSA să crească pentru dvs.

În 2016, puteți contribui până la 3.350 $ dacă sunteți singur și 6.750 $ dacă sunteți o familie.

5. Salvați pentru colegiul dvs. pentru copii

Contribuția la planul copilului dvs. 529 este o modalitate excelentă de salvare pentru colegiu, dar este, de asemenea, un avantaj fiscal potențial pentru dumneavoastră. Dacă locuiți într-una din cele 32 de state care oferă taxe amânate 529 contribuții plan, acest lucru poate fi o modalitate foarte bună de a reduce factura fiscală de impozit pe venit.

În timp ce guvernul federal nu oferă nici o deducere pentru a contribui la un 529, multe state să. Iată o listă a statelor care oferă deduceri fiscale pentru contribuția dvs.

Contribuțiile la un plan 529 sunt considerate cadouri, astfel încât limitele contribuției se bazează pe scutirea de la plata impozitului pe profit. Puteți contribui până la 14.000 de dolari pe copil, pe an, pe persoană care oferă gifting. Astfel, cuplurile căsătorite ar putea contribui cu 28.000 de dolari pe copil, pe an. Există, de asemenea, o regulă de contribuție de 5 ani, în care puteți oferi un total de 70.000 de dolari pe copil într-o singură sumă forfetară și aceasta reprezintă o contribuție pentru următorii cinci ani.

6. Faceți îmbunătățiri eficiente din punct de vedere energetic în casa dvs.

Dacă faceți îmbunătățiri eficiente din punct de vedere energetic pentru casa dvs., vă puteți califica pentru credite fiscale care vă pot ajuta să economisiți din impozite în acest an.

În 2016, puteți obține un credit de 30% pentru instalarea panourilor solare în casa dvs. Puteți beneficia, de asemenea, de un credit de 10% pentru a face lucruri cum ar fi modernizarea instalației dvs. de aer condiționat sau încălzire, adăugarea izolației sau înlocuirea ferestrelor și ușilor pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic.

Toate aceste credite vă pot ajuta să vă compensați venitul și puteți oferi economii mari.

Pentru a găsi o listă completă a creditelor fiscale pentru eficiența energetică, faceți clic aici.

7. Maximizați deducerile de cheltuieli aferente muncii

Adevărul este că majoritatea oamenilor sunt îngrozitori în ceea ce privește urmărirea cheltuielilor. Nu spun că ar trebui să cheltuiți mai mult pentru a vă putea deduce cheltuielile dvs. Pur și simplu spun că trebuie să țineți evidența și să deduceți ce este corect.

Unele deduceri legate de muncă pe care le puteți lua:

 • Transportul și călătoriile - kilometrajul este o problemă pe care o mulțime de oameni o pierd sau uită să o calculeze
 • Mâncare și divertisment
 • Impozite Uniunii și profesionale
 • Uniforme, dacă angajatorul dvs. nu vă rambursează și nu poate fi purtat în afara muncii
 • Cheltuieli de învățământ legate de muncă, în special în cazul în care educația continuă este solicitată de locul dvs. de muncă

Aceleași reguli se aplică dacă lucrați pentru dvs. De exemplu, dacă conduceți pentru Uber sau Lyft, trebuie să țineți evidența exactă a kilometrajului dvs. și a cheltuielilor legate de conducere. Toate acestea vă vor compensa veniturile și veți ajuta la scăderea facturii fiscale.

Cel mai simplu mod pe care l-am găsit pentru a urmări este cu o aplicație gratuită numită Everlance.Dacă conduceți un loc de muncă (uBer, Lyft, agent imobiliar, fotograf), această aplicație rulează în fundal și vă urmărește automat kilometrajul. Este uimitor. Aplicația este gratuită și are multe funcții pentru care nu trebuie să plătiți.

Cu toate acestea, există o versiune premium, iar noi vă vom ancheta pentru ao obține. Pur și simplu utilizați codul "TCI20"Pentru a obține 20 de dolari în creditele Everlance. Apoi, puteți să aplicați aceste credite în contul lunar și să primiți Premium gratuit pentru câteva luni sau puteți aplica acest lucru în raport cu planul anual de 60 de dolari.

Pentru ca sistemul să vă recunoască, noii utilizatori vor trebui să treacă prin procesul nostru de verificare web.Dacă plătiți utilizând aplicația în locul site-ului, nu puteți utiliza codul de discount și nu vă pot restitui.

Deci, ține evidența cheltuielilor dvs. și economisiți bani.

8. Donați la caritate

O altă modalitate excelentă de salvare este pur și simplu prin donarea către caritate. Donațiile dvs. atât din numerar cât și din bani pot fi deduse din impozite.

Deci, chiar acum, începeți să faceți o curățare pe toamnă, să vă organizați și să vedeți ce nu mai aveți nevoie. Unele reguli de bază includ:

 • Hainele pe care nu le-ai purtat într-un an
 • Haine sau jucării pentru copii vechi pe care nu le mai folosesc
 • Elemente așezate în garajul dvs. neutilizate timp de un an

Luați aceste articole la o organizație de caritate locală, salvați chitanța și deduceți-vă donația la declarația dvs. fiscală.

9. Vindeți Stocurile ...

Acum, știu că am spus să nu fiu un ratat ca Donald Trump și să iau pierderi imense pentru a evita impozitele. Dar ... chiar și investitorii buni au stocuri slabe. Acum este un moment minunat să te uiți la portofoliul tău și să vinzi unii învinși pentru a pierde capitalul.

Aceasta poate fi o strategie eficientă, mai ales dacă aveți o mulțime de câștiguri de capital din portofoliul dvs. de la începutul anului.

Dar pe de altă parte ...

10. Așteptați să vă reechilibrați portofoliul

Acest lucru pare ciudat, dar așteptați până în noul an pentru a vă reechilibra portofoliul. Vedeți, multe fonduri mutuale și ETF își plătesc dividendele și câștigurile de capital în luna decembrie. Dacă vă vindeți învinșii dvs. la sfârșitul anului, așteptați până în ianuarie înainte de a utiliza acești bani.

Dacă cumpărați într-un fond mutual sau ETF chiar înainte de distribuție, vă cumpărați efectiv o povară fiscală. Din moment ce distribuirile fac parte din Valoarea Netă a Activelor (NAV), oricum, nu pierdeți prea mult așteptând doar câteva săptămâni.

Iată ghidul nostru pentru a vă reechilibra portofoliul în mai multe conturi.

Priveste filmarea

Lucruri de luat în considerare pentru anul 2017

Există câteva lucruri pe care tocmai nu le poți schimba în 2016, dar acum este, de obicei, o înscriere deschisă pentru mulți oameni. Și asta înseamnă că există schimbări pe care le puteți face pentru anul 2017.

Dacă reducerea venitului dvs. impozabil este un obiectiv pentru dvs., vă recomandăm să faceți aceste modificări în 2017 în timpul înscrierii deschise:

 • Maximizați contribuția dvs. de 401k
 • Alegeți un Plan de Îngrijire a Sănătății cu Deductibilitate Ridicată cu un HSA
 • Maximizați-vă HSA
 • Dacă aveți copii, profitați de un cont de cheltuieli dependenți pentru costurile de îngrijire a copilului
 • Dacă vă deplasați la serviciu, luați în considerare un cont de cheltuieli de transport dacă este eligibil

Ce altceva? Ce faceți pentru a reduce venitul dvs. impozabil în fiecare an?

Sfaturi De Top:
Comentarii: