În timp ce în mod obișnuit vorbim despre împrumuturile studentului pe acest blog, există o altă datorie imensă pe care majoritatea dintre voi o veți prelua la un moment dat în viața dvs. (dacă nu ați făcut-o deja). Această datorie este o ipotecă.

Finanțele personale sunt foarte personale. În funcție de cine vă cereți să plătiți anticipat o ipotecă, ar putea fi o mișcare excelentă sau o sinucidere financiară.

Este foarte adevărat că este posibil să câștigați mai mulți bani prin investirea numerarului suplimentar decât prin plasarea unui credit ipotecar. Este, de asemenea, adevărat că achitarea creditului ipotecar îți aduce o rată de rentabilitate garantată plus garanția financiară care vine împreună cu ea.

Deci, ar trebui să plănuiți să vă plătiți ipoteca mai devreme?

Răspunsul la acest lucru depinde numai de personalitatea dvs. și obiectivele financiare.

Dacă sunteți ca mine, ura plătiți plățile lunare și disprețuiți toate tipurile de datorii, atunci uciderea ipotecii dvs. este, probabil, pe lista dvs. de găleată.

Dacă da, aici sunt zece moduri de a vă plăti mai repede ipoteca.

Înainte de a cumpăra

Dacă nu dețineți deja o casă acolo câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți înainte de a cumpăra. Urmând acești pași, puteți economisi o sumă de bani pe termen lung.

# 1 - au un bun Scor de credit

În scopul de a obține cea mai bună rată a dobânzii la ipoteca dvs. aveți nevoie de un scor bun de credit. Perioadă.

Dacă aveți un scor de credit sub și primiți o rată ridicată a dobânzii la creditul dvs., veți plăti o sumă mai mare.

Exemplu: Îți ia o ipotecă de 150.000 de dolari și primești o rată a dobânzii de 7%. Plata dvs. lunară este de 799 USD. În decursul celor treizeci de ani, plătiți un total de 287.411 dolari pentru casa dvs.

Prietenul dvs. cu un credit bun preia o ipotecă de 150.000 USD și primește o rată a dobânzii de 4%. Plata lunară este de 573 USD. În decursul celor treizeci de ani, ea plătește un total de 206.243 $.

Ai plătit mai mult cu 81,168 de dolari decât prietenul tău pe parcursul unei ipoteci de treizeci de ani. Acest lucru face destul de ușor pentru a vedea de ce aveți nevoie pentru a avea un scor bun de credit înainte de a obține un credit ipotecar.

Lucrați pe scorul dvs. de credit înainte de a lua un credit ipotecar.

# 2 - Aveți cel puțin o plată în avans de 20%

Dacă primiți un împrumut convențional pentru a achiziționa o casă și raportul dintre împrumut și valoare este mai mare de 80%, veți fi blocat PMI. PMI reprezintă Asigurarea ipotecară privată și protejează creditorul în cazul în care vă implicați în împrumut.

Punerea a cel puțin 20% în jos nu numai că reduce soldul viitor al ipotecii pe care veți încerca să o plătiți, dar vă poate costa și câteva sute de dolari pe an sub formă de PMI.

Esti cel mai bine sa vii cu cel putin 20% in jos.

# 3 - Magazin în jurul valorii

Dacă aveți un scor de credit excelent și o plătiți în avans, sunteți într-o poziție bună pentru a obține o ipotecă mai puțin costisitoare.

Înainte de a trage trăgaciul cu privire la achiziționarea unei case, magazinul în jur. Aflați ce doriți și încercați să localizați o afacere dacă este posibil.

# 4 - Primul fond de urgență

Nu în ultimul rând, aveți nevoie de un fond de urgență înainte de a vă cumpăra o casă.

Ca proprietar de case nu știi niciodată ce va părea greșit.

Am cumpărat recent o casă și sunt extrem de recunoscător pentru banii pe care i-am lăsat deoparte. Nu după mult timp după cumpărarea casei a trebuit să fac un nou acoperiș și acum trebuie să cumpăr un nou șemineu înainte de loviturile de iarnă. Doar cele două lucruri mi-au costat câteva mii de dolari.

Nici o casă nu este perfectă. Deschiderea numerarului în mod specific pentru reparații la domiciliu și plasarea unor bani într-un fond de urgență pentru alte inconveniente.

Plătiți-l mai repede

Dacă sunteți deja proprietar și nu puteți aștepta ziua în care veți fi lipsită de ipotecă, iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă plăti mai rapid creditul ipotecar.

# 5 - efectuați plăți biweekly

Efectuarea plăților biweekly vă poate economisi bani în cazul în care dobânda dvs. ipotecare este compusă zilnic. Pentru a merge pe acest traseu, efectuați o plată pe 15lea și 30lea din fiecare lună.

În timp ce acest proces nu va accelera exponențial procesul de plată a creditelor ipotecare, acesta poate doborî câteva plăți în afara perioadei de viață a împrumutului dvs., fără să mai aplicați bani în plus. Nu este o afacere rea!

Înainte de a face asta tu faci trebuie să faceți check-in cu furnizorul dvs. de credit ipotecar pentru a vedea dacă acceptă plățile anticipate și modul în care acestea sunt aplicate.

# 6 - efectuați o plată suplimentară pe an

Din nou, efectuarea unei plăți suplimentare pe an nu vă va ajuta să plătiți ipoteca în timp record, dar vă va ajuta să ajungeți acolo mai repede. Mai ales dacă începi să faci asta de la bun început.

# 7 - Puneți numerar suplimentar către sold

Dacă sunteți foarte motivat să vă plătiți casa, atunci începeți să vă puneți toate banii în plus față de sold.

Dacă aveți o companie ipotecară care vă permite să efectuați mai multe plăți pe lună, atunci începeți să puneți bani în plus față de împrumut.

Eu personal am ipoteca mea înființată prin banca mea locală unde pot efectua plăți online. Îmi place să pot urmări acel echilibru, chiar dacă doar puțin, de fiecare dată când plătesc.

Dacă vă întrebați unde să obțineți bani, gândiți-vă la bonusuri, cadouri în numerar, rambursări de impozite și bani bătrâni. Fiecare mic ajuta.

# 8 - Setați o dată și lucrați înapoi

Obiectivul meu este să-mi plătesc ipoteca în 8 ani. Am ales acest obiectiv pentru că este ceva care mă va întinde, dar nu mă face prea inconfortabil.

Vă recomandăm să începeți prin utilizarea unui calculator on-line de credit ipotecar. (Îmi place foarte mult acest lucru, deoarece are opțiuni pentru plăți forfetare o singură dată, plăți anuale unice și plăți lunare suplimentare).

Aflați când doriți să primiți creditul ipotecar și de acolo veți putea calcula plățile suplimentare de care veți avea nevoie în fiecare lună. Sau puteți juca în jur și puteți vedea cât timp va adăugați sume diferite de bani vă va salva.

# 9 - Fii atent atunci când vine vorba de Refinanțare

Dacă aveți un credit ipotecar cu o rată a dobânzii ridicată, este posibil să refinanțați la o rată a dobânzii mai mică dacă vi se permite creditul. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna adevărat.

Dacă vă gândiți să refinanțați mai întâi matematica.

Când refinanțezi, vei suporta costurile de închidere. Acestea pot adăuga până la câteva mii de dolari și uneori sunt mult mai scumpe decât lipirea cu ipoteca curentă.

# 10 - Păstrați-l păstrată

Cu excepția cazului în care sunteți bogat în uber sau ați descoperit o înțelegere a unei case într-o casă, achitarea ipotecii va necesita timp. Urmați-vă planul, ajustați-l când este necesar și amintiți-vă că nimic nu se întâmplă peste noapte!

Sfaturi De Top:
Comentarii: