Când vine vorba de calitățile necesare pentru a deveni "sexy din punct de vedere financiar", mai mulți bloggeri personali au fost deja cântăriți.

Un exemplu este un post de blog scris de Shannon of Financially Blonde. Potrivit lui Shannon, un bun punctaj de credit și o rată de economisire de cel puțin 15% sunt cei mai mari indicatori ai unei persoane financiare sexy.

J. Bani din bugete sexy au scris un post pe această temă, citând un credit bun, o rată de economisire solidă de peste 15%, un fond de urgență și o datorie foarte mică ca fiind calitățile superioare ale unei persoane super-sexy, responsabilă din punct de vedere fiscal.

Dar am vrut să iau lucrurile câțiva pași mai departe. Fiind sexy din punct de vedere financiar este minunat și totul, dar de ce să nu deveniți financiar mai sexy?

10 moduri de a deveni mai sexual din punct de vedere financiar

În ochii mei, persoanele fizice mai sexuale sunt cele care trag pentru stele atunci când vine vorba de finanțele lor. Nu numai că au grijă de bunăstarea lor financiară și financiară, dar își propun să se pensioneze devreme, să finanțeze obiective financiare interesante cum ar fi plata pentru colegiu sau construirea unei afaceri și chiar să devină putred de bogat.

financiar mai sexi oamenii nu au doar un loc de muncă solid într-o industrie în cerere; de fapt, dețin compania. Și în loc să economisească doar 15% din venitul lor, ar putea economisi 30%, 40% sau chiar 50% și să trăiască pe restul.

De cand financiar mai sexy oamenii vin în toate formele și dimensiunile, m-am îndreptat către mai mulți bloggeri de bani și planificatori financiari pentru a-ți lua cele mai bune modalități de a-ți spori aspectul în ceea ce privește aspectul și banii.

Doriți să deveniți mai sexy din punct de vedere financiar? Iată câteva modalități de a face acest lucru:

# 1 Nu schimbați asigurarea de viață

"Sexy achiziționează o asigurare de viață pentru a vă asigura că cei dragi sunt îngrijiți în cazul în care treceți", spune Joseph Carbone de la Focus Planning Group. "Sexier, cu toate acestea, cumpără 10-15 ori salariul dvs. pentru a le proteja."

Potrivit unui sondaj recent realizat de Bankrate, 42% din familii nu au asigurare de viață deloc. În plus, aproape jumătate dintre respondenții care au efectuat asigurări de viață au raportat că au acoperit 100.000 de dolari sau mai puțin. Pentru majoritatea oamenilor, nu este suficient.

Cumpărând suficientă asigurare de viață pentru a avea grijă de familia ta în caz de deces, îți acoperi bazele și ai ajuta familia să doarmă mai bine noaptea. Te poți gândi la ceva mai sexy decât asta?

# 2 Utilizați creditul cu înțelepciune ... și câștigați recompense cu carduri de credit

"Sexy îți plătește toate datoriile cu carduri de credit de mare interes și asigură-te că facturile sunt plătite integral în fiecare lună", spune Andrew McFadden, CFP și fondatorul consultanței financiare panoramice. La urma urmei, nu este niciodată sexy să efectueze un echilibru pe cardul dvs. de credit, și nu este sexy deloc să plătiți dobânzi la achizițiile dumneavoastră.

"Chiar și mai sexy, vă plătește soldul în fiecare lună și maximizarea recompenselor cărții de credit pentru a oferi o plăcere a vieții ", spune McFadden.

Folosirea creditului cu înțelepciune și responsabilitate este o necesitate dacă speră să fii financiar sexy. Și, evident, și un stil de viață fără datorii este crucial. Cu toate acestea, câștigul de recompense minunate vă poate duce la nivelul următor. La urma urmei, este ceva mai sexy decât să câștigi lucruri gratuite?

# 3 Aveți un plan pentru proprietatea dvs.

Cel mai sexy dintre noi, din punct de vedere financiar, nu i-ar lăsa niciodată pe cei dragi în cădere în caz de moarte. Cu toate acestea, puteți deveni și mai sexy prin crearea unui plan cuprinzător pentru proprietatea dumneavoastră.

"Sexy are o voință în cazul în care vi se întâmplă ceva", spune planificatorul financiar Portland Grant Bledsoe. "Sexier vă îmbină voința cu denumirile beneficiarilor, directive medicale avansate, documente de încredere și împuterniciri pentru a crea un plan de proprietate".

Indiferent de ce, nu este nimic mai atrăgător decât să aveți un plan care să vă protejeze familia - și activele - pentru generațiile viitoare.

# 4 Preia controlul venitului

"Sexy solicită o majorare la locul de muncă pentru a-ți mări veniturile", spune planificatorul financiar Aaron Hatch of Woven Capital. "Sexier creează fluxuri suplimentare de venit prin participarea la economia de împărțire sau pornirea unei agitații secundare".

Aproape nimic nu este mai sexy decât un antreprenor care își poate stabili propriile ore, poate lucra în ritm propriu și poate câștiga venituri nelimitate. Și dacă aveți deja un loc de muncă cu normă întreagă, nu lăsați ca să vă țină înapoi. La urma urmei, agitațiile laterale sunt și sexy. Cu cât mai mulți bani puteți câștiga prin munca grea, cu atât veți deveni mai sexy.

# 5 Cunoașteți facturile și cheltuielile dvs. și urmăriți-le cu atenție

Acest criteriu pentru a deveni mai sexy din punct de vedere financiar vine de la Lance to Money Manifesto:

"Sexy îți plătește toate facturile la timp și în întregime în fiecare lună. Chiar și mai sexy are o foaie de calcul care enumeră toate facturile și datele scadente, astfel încât să nu pierdeți niciodată o plată, chiar dacă majoritatea altora trebuie să plătească facturile timp de o lună ".

O mulțime de oameni reușesc să rămână în topul facturilor lor într-un fel, dar cei mai sexy dintre noi sunt mult mai organizați decât majoritatea. Nu numai că își plătesc facturile în întregime și la timp, dar le urmăresc, le urmăresc și se asigură că soțul sau partenerul lor sunt în buclă.

# 6 Au întâlniri financiare lunare

Întâlnirea anuală a familiei pentru a discuta despre finanțele dvs. este o mișcare extrem de inteligentă. Dar știi ce e mai sexy? Iată ce a spus Jim Wang din Portofelele de Portofel:

"Sexier are această întâlnire lunar, astfel încât să nu mai aveți mai mult de patru săptămâni de la a fi capabil să vorbiți și să vă gândiți la probleme financiare importante".

Dacă o întâlnire anuală vă poate ajuta la finanțe, o întâlnire lunară ar trebui să producă rezultate și mai bune. Desigur, cel mai sexy din punct de vedere financiar dintre noi au deja întâlniri lunare și le folosesc pentru a-și atinge toate obiectivele pe termen scurt și lung.

# 7 De fapt, plătiți-vă casa

"Sexy are o plată în avans de 20% când îți cumperi noua locuință pentru a evita PMI," spune John Schmoll, bloggerul din spatele Regulilor Frugale. "Sexier pune mai mult în jos și plătește mai agresiv, astfel încât să poți fi datoriile ipotecare gratuite în mai puțin de jumătate din termenul ipotecar".

Un credit ipotecar de cincisprezece ani este cu siguranta mai sexy decat un împrumut de treizeci de ani, din moment ce te vei ocupa imediat de acasa in jumatate. Pentru a face lucrurile un pas mai departe, plata accelerată a ipotecii este chiar mai bună dacă deja investiți puternic și îndepliniți alte obiective financiare.

Te poți gândi la ceva mai sexy decât să ai propria noastră locuință înainte de vârsta de 40 de ani?Nu pot.

# 8 Utilizați un buget fără să știți cât de bogat ați devenit

Michelle Schroeder-Gardner de a face senzația de cenți spune că este sexy să creeze un buget și să trăiască prin el. Ce este și mai sexy?

"Chiar și mai sexy, indiferent cât de mulți bani faceți, care încă mai trăiesc cu acel buget", spune ea.

Este normal să vă îmbunătățiți stilul de viață, pe măsură ce câștigați mai mulți bani, dar păstrarea păstrării inflației în stilul de viață este o modalitate inteligentă de a vă crește averea. Nu e bine doar să rămâi la buget când ești deja bogat; este, de asemenea, sexy.

# 9 Luați controlul asupra vieții voastre

"Sexy devine un buget lunar și controlează banii", spune bloggerul de bani Greg Johnson de la Club Thrifty.

Ceea ce este chiar mai sexy, spune Greg, se retrage din datorii și folosește banii în plus pentru a profita de controlul vieții tale!

"Fiind în datorii consumă bucăți mari de salariu în fiecare lună", spune Johnson. "Condiția de a trăi fără datorii este ca să vă dați o creștere, creând mai multe opțiuni pentru a trăi viața în termenii voștri".

Întreabă pe oricine știi și vor spune că nu e nimic mai sexy decât cineva care are controlul asupra destinului lor. Vrei să fii mai sexy din punct de vedere financiar? Luați controlul asupra vieții voastre și nu permiteți nimănui să stea în calea viselor voastre.

# 10 Acordați prioritate caritabilelor

În timp ce dăruiești carității este, fără îndoială, sexy, planificatorul financiar din San Diego, Taylor Schulte, oferă o sugestie cu privire la modul de a lua această sexualitate într-o crestătură.

"Sexy este înclinat în mod gratuit și dă înapoi organizațiilor pe care le iubești și le sprijini", spune Schulte. "Cu toate acestea, Sexier utilizează un fond finanțat de donatori pentru a maximiza beneficiile fiscale ale donațiilor dvs. anuale și pentru a dezvolta o strategie mai strategică de dare."

Acordarea de către organizațiile de caritate în care credeți este un lucru bun și un obiectiv pe care toți ar trebui să ne străduim, dar există ceva inerent sexy pentru cineva care știe cum să maximizeze cât mai mult donațiile. Deci, nu dă doar orbește; creați un plan care vă ajută să maximizați avantajele fiscale ale acordării de caritate. Nu este doar inteligent; este și sexy.

Gândurile finale

Ei spun că frumusețea este în ochii privitorului, dar aproape toată lumea va fi de acord că, cu atât mai bine ești cu banii, cu atât devii mai sexy.

Dacă doriți să vă luați sexivitatea financiară la nivelul următor, căutați modalități de a câștiga mai mulți bani, de a lua decizii mai inteligente cu banii pe care îi aveți sau de a vă lăsa mai bine familia. Acest lucru nu numai că te face mai atractiv în ochii tuturor celor pe care îi întâlnești, dar te va lăsa mai bogat pe termen lung.

Ce crezi că face cineva mai sexual din punct de vedere financiar? Ce ați adăuga la această listă?

Acest post a apărut inițial pe AOL.

Sfaturi De Top:
Comentarii: