Nu este secret că colegiul nu este ieftin. Este totuși o investiție în puterea ta viitoare de câștig.

Indiferent dacă vă pregătiți să vă îndreptați spre colegiu sau vă planificați părinții pentru educația viitoare a copilului dvs., aici sunt zece modalități de economisire a costurilor pentru colegiu.

Asigurați-vă că defilați până la ultima idee. Este o ofertă specială pentru 529 de zile (obțineți - 29 mai). Scholarshare se potrivește cu până la 50 USD pentru conturile eligibile. Sunt bani gratis pentru colegiu, deci verificați-l.

Ia cursuri de colegiu în liceu

O modalitate de a nu obține doar un start cap de educație, dar, de asemenea, pentru a vă salva, de asemenea, o mulțime de bani este de a lua cursuri la nivel de colegiu de intrare în liceu. Primul pas este de a lua clase AP și de a trece testul AP în fiecare an. Apoi, puteți chiar să luați cursuri de colegiu în liceu.

La liceul meu, elevii care au testat destul de mult, li s-au permis să ia unele dintre cursurile lor la colegiul comunității locale pentru a se înscrie în creditele de liceu și colegiu.

Faceți cunoștință cu consilierul dvs. de orientare și vedeți dacă există opțiuni cum ar fi acestea disponibile pentru dvs. Dacă aceasta este o opțiune, asigurați-vă că creditele pe care le primiți sunt transferabile la colegiul sau universitatea pe care o veți participa în viitor. Ca urmare a creditelor colegiului meu, am reușit să absolvi devreme și să economisesc bani.

Aplicați pentru burse

În timp ce bursele nu sunt un pariu sigur, merită cu siguranță să se uite și pot acoperi cel puțin o mică parte a școlarizării. Heck, daca lucrezi cu adevarat, pot acoperi toate instructiunile tale.

Există mii de burse disponibile, multe care vizează o demografie foarte specifică. Unul dintre primii studenți trebuie să se uite când candidaților pentru burse este locul de muncă al părinților lor. După aceea, căutați local și căutați orice bursă care este specifică domeniului dvs. de studiu.

Iată mai multe informații despre cum să găsești burse de colegiu.

Nu uitați ajutorul financiar

Ajutorul financiar sub formă de subvenții guvernamentale reprezintă o modalitate excelentă de a ajuta la plata pentru colegiu, deoarece nu trebuie să fie plătit înapoi. Faptul este că majoritatea ajutorului financiar vine sub formă de împrumuturi pentru studenți. Dar există opțiuni pentru granturi, și chiar de lucru de studiu. Uneori, colegii ar putea oferi și stimulente.

Pentru a vedea cât de multă asistență financiară vă calificați, va trebui să completați o FAFSA (Cerere gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți) pentru fiecare an școlar care poate fi găsit aici.

Nu treceți acest lucru doar pentru că nu "credeți" că vă puteți califica.

Utilizați UPromise pentru a salva

UPromise este un program de economii și recompense oferit de Sallie Mae care poate ajuta familiile să acumuleze economii de colegiu fără prea mult efort.

Când deschideți un cont la UPromise, vă conectați cardurile de debit și de credit la contul dvs. UPromise și sunteți "recompensați" pentru cumpărături la parteneri UPromise. Recompensele dvs. pot fi depuse într-un cont 529 sau folosite pentru a plăti datoriile pentru împrumuturi pentru studenți.

În timp ce utilizați UPromise nu este de gând să finanțeze pe deplin o educație colegiu (sau chiar aproape de ea), este o modalitate simplă de a adăuga mai multe economii de a face cumpărături ați fost de planificare pe face oricum.

Puteți deschide un cont UPromise aici.

Începeți cu un colegiu comunitar

Costul colegiului comunitar este de aproximativ jumătate a unei universități de stat și de aproape zece ori mai puțin decât o școală privată. Dacă costul școlar este o preocupare pentru un colegiu comunitar în primii doi ani, ar putea fi o economie imensă.

În plus, ceea ce mulți oameni nu își dau seama este că un colegiu comunitar este o modalitate foarte bună de a obține o mulțime de cursuri de educație generală completat pentru ieftine!

Dacă alegeți să începeți cu un colegiu comunitar asigurați-vă că creditele dvs. vor fi transferate la universitatea pe care o veți înscrie în continuare.

Aplicați pentru posturile de studiu de lucru

Posturile federale de lucru-studii sunt locuri de muncă cu timp parțial pe care le puteți face în campus. Acestea nu vor acoperi toate școlile, dar vă pot oferi niște venituri. Ceea ce face aceste poziții atât de atrăgătoare este că veniturile obținute prin programele federale de studiu de muncă nu vor afecta eligibilitatea ajutorului dvs. financiar.

Puteți aplica pentru programe de studiu de lucru prin intermediul aplicației FASFA.

Achiziționați cărți folosite sau închiriați manualele

Unul ajunge la facultate una dintre cele mai mari cheltuieli neașteptate este prețul manualelor de colegiu. O carte unică poate costa până la 200 de dolari și se estimează că studentul mediu cheltuiește aproape 1.200 de dolari pe an pentru cărți și materiale.

Puteți păstra aceste costuri sub control prin cumpărarea de cărți uzate din librăria dvs. sau prin achiziționarea online în locuri precum Amazon și BookScouter.com.

Am făcut ușor găsirea celui mai bun loc pentru a obține manualele dvs. prin compararea tuturor opțiunilor de închiriere de manuale pentru dvs.

Comparați opțiunile de locuință

În afară de școlarizare, cel mai mare cost mai mare este locuința. În timp ce multe universități vor solicita studenților să trăiască în campus în primii doi ani, acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Dacă puteți, considerați-vă că trăiți acasă în timp ce frecventați colegiu sau închiriați un loc cu un grup de persoane cu aceeași minte care vă pot ajuta să împărțiți factura.

Utilizați împrumuturile studenților cu responsabilitate

Dacă vă pregătiți să intrați în colegiu, este important să eliminați suma minimă posibilă de împrumuturi pentru studenți. Amintiți-vă că împrumuturile dvs. trebuie să fie plătite înapoi și ar trebui să fie utilizate ca o investiție în tine și în viitoarea ta putere de câștig. (Și nu este folosit ca o modalitate de a finanța un stil de viață distractiv chiar acum.)

Dacă sunteți părinte, este important să educați copilul dvs. cu privire la utilizarea responsabilă a datoriei mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.Datoria pentru împrumuturi pentru studenți este o povară pentru mulți și nu ar trebui folosită ușor.

Salvați într-un 529

529 de planuri sunt conturi de economii colegiu care permit câștigurile să crească fără taxe, atâta timp cât acestea sunt utilizate pentru calificarea cheltuielilor de învățământ. În plus, multe state oferă, de asemenea, pauze fiscale pentru 529 contribuții.

Dacă sunteți salvarea unui părinte într-un plan 529 este o modalitate excelentă de a vă ajuta copilul cu costurile viitoare ale colegiului.

În cinstea zilei de 529 zile, ScholarShare se potrivește cu până la 50 USD celor care deschid un cont cu cel puțin 50 de dolari și au stabilit o contribuție automată de 25 de dolari sau mai mult pe lună. Această ofertă de bonus este deschisă familiilor din California, iar noul cont trebuie deschis la 25 mailea de la 12:01 la 11:59 (PST)

Puteți afla mai multe despre ScholarShare 529 și bonusul dvs. "Tu începi, ne potrivim" aici.

Împărtășiți acest lucru cu prietenii dvs.: pe 25 mai, @Scholarshare se potrivește cu până la 50 USD pentru conturile noi!

Nu trebuie să mergeți să mergeți la Colegiu

Nu o să mint, colegiul poate fi extrem de costisitor. Din fericire există multe modalități de a salva pe colegiu costurile și să plătească pentru colegiu. Nu trebuie să mergi la cea mai scumpă școală și nu trebuie să te bazezi doar pe împrumuturile pentru studenți.

În schimb, căutați modalități creative de a salva și de a vă plăti pentru educație.

Care este modul tău preferat de a reduce costul colegiului?

Robert Farrington este un ambasador al mărcii pentru ScholarShare și acest articol a fost sponsorizat de ScholarShare. Toate opiniile sunt ale mele și ar trebui să folosiți câteva dintre aceste trucuri simple pentru a vă mări economiile de 529!

Sfaturi De Top:
Comentarii: