Ești legat de bani? Căutați modalități de a face un extra 100 $ pe lună sau mai mult?

Știu că îți pasă de finanțele tale personale sau altfel nu ai citit acest blog.

Dar dacă sunteți ca mine, există momente în care simțiți o ușoară ping de invidie pe care alții o pot salva și investesc atât de mulți bani. Doar o fac să pară atât de ușor!

Din fericire, atunci când vine vorba de economisire, de achitare a datoriilor și de investiții, un plus de 100 de lire pe lună poate chiar să se adune rapid!

De aceea suntem mari cred că nu înseamnă doar economisirea de bani în fiecare lună, dar planurile financiare solide ar trebui să se concentreze, de asemenea, pe câștigarea mai multor bani în fiecare lună.

Dacă sunteți în căutarea de modalități de a face un pic de bani ușor aici sunt 10 moduri de a face un extra $ 100 pe lună.

# 1 - Tutor

Dacă aveți șanse la colegiu, aveți cunoștințe despre anumite subiecte. O modalitate foarte bună de a profita de cunoștințele dvs. este tutor de liceu în vârstă de copii care se luptă.

Părinții elevilor care se luptă cu liceul și elevii de vârstă elementară ar dori să aibă un tutore pe elevii lor. Reclamați serviciile dvs. în locuri care sunt sigur de a prinde ochii părinților.

Consultați ghidul nostru despre cum să începeți meditația la facultate (și puteți să o faceți și online).

# 2 - Unitate pentru Uber sau Lyft

Aceasta este în prezent modul meu preferat de a câștiga niște bani în plus în fiecare lună. Și dacă vă place să conduceți, aceasta este o modalitate destul de ușoară de a obține acel bani în plus.

Serviciile de partajare a zborurilor precum Uber și Lyft au devenit extrem de populare în ultimii ani. Și ca șofer, poți câștiga aproximativ 20 de dolari pe oră dacă te concentrezi pe asta. Asta inseamna ca, lucrand doar 5 ore pe lună, te poate câștiga acele 100 de dolari pe care îl cauți!

Înscrieți-vă aici pentru Uber și obțineți un bonus.

Doriți să oferiți mâncare? Înscrieți-vă la UberEATS și obțineți un bonus.

De asemenea, puteți să vă înscrieți la Lyft și să vedeți ce bonusuri oferă.

# 3 - Babysit

Dacă aveți răbdare și un loc în care puteți îngriji, puteți câștiga bani în plus din confortul casei dvs.

Babysitter-ul pe care-l folosesc costă 20 de dolari pe zi pe copil. Acesta este de fapt un preț destul de scăzut, astfel încât să fiți capabil să obțineți mai mulți bani pentru serviciile dvs.

Doar nu luați prea mulți copii odată. Babysitting-ul este cu siguranță un loc de muncă care poate fi frustrant uneori, în funcție de vârstele copiilor pe care îi urmăriți. Ține minte asta.

# 4 - Scrieți

Există tot felul de moduri în care poți câștiga bani de la scris.

Puteți scrie pentru bloguri, reviste, fabrici de conținut sau afaceri locale. Primul pas în găsirea unui loc de muncă este acela de a decide ce fel de scriere doriți să faceți.

Prin scrierea pentru reviste puteți câștiga câte 500 $ un articol - dar acesta este un câmp mai greu de intrat în joc. Dacă alegeți să scrieți pentru bloguri, puteți obține o medie de 20 - $ 25 pe post pe blog când începeți prima dată. Sau, dacă căutați un traseu foarte ușor, puteți scrie pentru o fabrică de conținut cum ar fi textbroker.com. Trebuie doar să știți că fabricile de conținut vor plăti cea mai mică sumă de bani.

# 5 - Vindeți junkul

Dacă te-ai ținut de prea multe ori pentru ceva timp, de ce să nu te dezlănțuiești și să faci bani în timp ce tu ești la ea?

Puteți vinde haine, încălțăminte și decorațiuni interioare destul de bine pe Facebook Yardsales. Pentru articole precum DVD-uri, CD-uri, manuale de colegiu și jocuri video dați-i lui Amazon o încercare. Pentru obiecte mari Craigslist va face truc.

Iată 10 moduri nebunești de a câștiga 10.000 $ - și multe dintre acestea implică vânzarea de junk.

# 6 - Vindeți alte persoane nedorite

Dacă sunteți bun la vânzarea propriilor lucruri puteți să faceți un pas mai departe și să vând alte obiecte nedorite ale popoarelor.

Pentru a face acest lucru, va trebui să elaborați un contract care să precizeze că obțineți o comisie pentru vânzarea cu succes a unui element. Puteți încerca să faceți acest lucru mai întâi cu prietenii și familia dvs. și, dacă funcționează bine, faceți publicitate serviciilor dvs. altora.

# 7 - Vând Fotografii

Fotografiile de stoc sunt în cerere. Dacă sunteți un fotograf sau vă bucurați doar de a face fotografii poți să faci bani prin vânzarea lor.

Lucrul cool este că poți vinde aceeași fotografie din nou și din nou. Tot ce faceți este să creați un cont cu un loc ca shutterstock.com sau freedigitalphotos.net și de fiecare dată când cineva cumpără una dintre fotografiile dvs., veți primi o comision.

Dacă construiți un portofoliu mare de fotografii, vă puteți bucura de venituri pasive repetate.

# 8 - Alăturați-vă unui grup de interese

Întreprinderile folosesc grupuri de interes pentru a-și ajuta produsul sau serviciul să se perfecționeze. Când participați la un grup de discuții, vă veți da opiniile și recenziile cu privire la un anumit produs sau serviciu. Cea mai bună parte este că te plătești pentru asta!

Există grupuri de focus în toate tipurile de zone. Anumite grupuri de focus sunt conduse online, în timp ce altele sunt efectuate personal. Pentru a găsi un grup de focalizare pentru a participa la efectuarea unei căutări Google numai pentru "grupurile de focus în zona dvs.".

Există, de asemenea, grupuri de focus online și sondaje pe care le puteți lua pentru a câștiga bani. Iată câteva dintre favoritele noastre:

  • Survey Junkie
  • SwagBucks (plus obține un bonus de 5 $)
  • Grupul de cercetare PineCone

# 9 - Curățați casele

Există mulți oameni care urăsc să-și curățească casa sau nu au timp pentru asta. Dacă vă bucurați de curățenie sau puteți cel puțin să vă pregătiți pentru a câștiga niște bani în plus, aceasta poate fi o soluție ușoară pentru dvs.

Puteți să plătiți aproximativ 50 de dolari pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să curățați doar două case pe lună pentru a câștiga 100 de dolari!

# 10 - deveniți un Mystery Shopper

Mystery Shopping este una dintre acele concerte care se simt prea bine pentru a fi adevărate: plătiți pentru a cumpăra lucruri!

Multe companii vă vor oferi bani pentru a intra și a cumpăra un anumit produs și pentru a revedea serviciul pe care îl primiți. Alte locuri de muncă se vor baza doar pe servicii. De exemplu, va trebui să încercați să conduceți o mașină și să evaluați serviciul pe care l-ați primit la un dealer.

Oricum, puteți câștiga cu ușurință un extra 100 de dolari pe lună devenind un cumpărător misterios. Puteți găsi locuri de muncă mystery shopping la bestmark.com

Alte modalități de a face o extra 100 de dolari pe lună

Iată câteva modalități prin care puteți obține o sumă suplimentară de 100 USD pe lună.

  • Deveniți un evaluator al motorului de căutare
  • Servicii de pictură
  • Automobile detaliate
  • Blog
  • Deveniți un afiliat
  • Participați la cercetarea medicală
  • Faceți vânzări independente

Dacă aveți nevoie de niște bani în plus, dar sunteți legați de timp, dați una dintre aceste idei o încercare. Niciodată nu știi că te-ai putea bucura de noua ta agitație laterală și ai adus un extra $ 1,000 pe lună!

Care sunt alte modalități de a face un extra 100 USD pe lună?

Sfaturi De Top:
Comentarii: