Te uiți vreodată la datoria în creștere și pur și simplu nu știu de unde să încep? Așteptați un fel de epifanie sau faceți o lovitură în fund pentru a începe? Te simți pur și simplu paralizat chiar dacă faci primul pas, pentru că simți că ai făcut prea multe greșeli deja în acest moment?

În loc să mai așteptați, este întotdeauna o idee bună să vă grăbiți cât mai repede posibil obiectivul de plată a datoriilor. Odată ce ați construit un impuls, veți fi destul de greu să opriți! Pentru mulți dintre voi înseamnă să plătiți o parte semnificativă a datoriei dvs. pentru împrumuturi pentru studenți sau poate chiar să vă ocupați de datoria cardurilor de credit.

Iată câteva zeci de idei pentru obținerea obiectivului de plată a datoriilor de pe teren. Unele dintre acestea sunt acțiuni mici, unele sunt mai mari. Cel mai important este că începi.

Vindeți lucrurile pe care nu mai aveți nevoie

Nu subestimati niciodata puterea de a vinde lucrurile pe care nu mai aveti nevoie. Doar pentru că crezi că s-ar putea să ții o grămadă de junk nu înseamnă că toți ceilalți vor. Ceea ce pentru unul e gunoi, pentru altul e o comoara!

Du-te prin lucrurile tale și vinde tot ce nu vrei, nu ai nevoie sau nu folosești. Îmi place personal vânzarea pe Facebook Yardsales. Lucrurile vin atât de repede și mult mai mult decât credeți!

Dacă nu știți de unde să începeți, uitați-vă la povestea mea de a vinde pe eBay și Amazon pe partea laterală.

Numerar în schimbarea ta

Dacă ați colectat o schimbare într-un borcan pe tot parcursul anului utilizați-l pentru ceva uimitor - achitarea datoriilor!

Luați-l la bancă, plătiți-l și aplicați-l datoriilor.

Notă importantă aici:duceți-l direct la bancă. Nu folosiți unul din acele mașini în magazinul alimentar pentru a-l număra pentru că iau o bucată din banii tăi. Banca nu va face asta. Ei vor accepta suma pe care o aduci în depozit.

Dacă sunteți îngrijorat de banca dvs., luați în considerare una dintre aceste bănci care oferă conturi gratuite de verificare.

Ignorați ridicările și orele suplimentare

Ai plătit mult ore suplimentare? Aveți un raise care vine în viitorul apropiat? Dacă da, nu cheltuiți banii în plus.

Sunteți deja obișnuiți să trăiți pe salariul curent, astfel încât să nu renunțe la inflația stilului de viață. Puneți-vă toate orele suplimentare și creșteți direct la datoria dvs.

Același lucru este valabil și pentru eventualele ridicări pe care le obțineți. Pur și simplu puneți suma suplimentară pe care o primiți în salariul dvs. în fiecare lună în datoria dumneavoastră.

Începeți o agitație laterală

Ce puteți face pentru un pic de bani în plus? Curățați casele? Dădaca? Câini de câine? Călătoream într-un Uber a doua zi și șoferul meu era profesor. Pur și simplu a condus zi de zi după ce școala a ieșit, timp de aproximativ 4-5 ore în fiecare zi (de la aproximativ 15:00 la 20:00). Mi-a spus că câștigă aproximativ 3.000 de dolari pe lună și folosește acești bani pentru a-și plăti datoria de student.

Chiar dacă setați doar un obiectiv pentru a câștiga un extra $ 20 pe săptămână care se va acumula la 1.000 $ pe an. Aceste cantități mici sunt luate în calcul.

Sunt un mare credincios că oricine poate câștiga un extra $ 100 pe lună dacă încearcă cu adevărat. De fapt, încă am întâlnit pe cineva care a eșuat la această provocare când m-am săturat și mi-am distrus timpul, banii, veniturile etc.

Creșteți plățile datoriei cu un procentaj în fiecare lună

Cât de mult plătiți datoria acum? Este posibil să vă măriți această plată cu 1-5% în fiecare lună?

Prin creșterea lentă a sumei pe care o plătiți, este mai puțin probabil să observați că trăiți cu mai puțini bani. Și din nou, toate aceste cantități mici pot adăuga ceva uimitor.

Sună înfricoșător, dar să luăm un mic exemplu de doar 1% suplimentar în fiecare lună. Dacă plătiți 100 $ pentru datoria dvs., majorarea cu 1% a sumei înseamnă că plata dvs. va crește până la 101 USD în luna următoare. Nu-mi spuneți că nu vă puteți permite încă 1 $?!?!

S-ar putea să nu păreați că va face o diferență (ceea ce va face cu adevărat $ 1), dar acest lucru în fiecare lună va începe să facă o mare diferență în timp.

Reducerea unei mari plăți

Plătiți o sumă nebună de bani pentru o mașină sau pentru o casă? Dacă ați sacrificat timp de un an și ați retrogradat situația actuală.

Toți banii suplimentari ar putea fi apoi folosiți pentru plata datoriilor și, odată ce ați realizat obiectivul dvs., vă puteți întoarce la stilul de viață pe care îl doriți. (Se va simți mult mai bine atunci când nu mai aveți datorii!)

Una dintre căile pe care am făcut-o a fost vânzarea mașinii noastre și trecerea la o familie de mașini. Acum, avem doar o mașină și o iau pe Uber undeva de unde trebuie să merg dincolo de asta. Ne salvează peste 200 de dolari pe lună în cheltuieli.

Reduceți toate cheltuielile dvs. recurente

Există întotdeauna o modalitate de a reduce costurile recurente cum ar fi internetul, telefonul mobil, televiziunea și asigurarea. Luați o zi și încercați să reduceți aceste cheltuieli. Negociați cu operatorii actuali sau schimbați cu totul companiile.

Apoi puneți economiile direct la datorii.

Dacă nu știți unde puteți reduce unele dintre cheltuielile dvs. recurente, uitați-vă la un instrument gratuit numit Ask Trim. Este o modalitate minunată de a vă uita la cheltuielile dvs. recurente și de a vedea unde puteți tăia.

Aveți o lună fără cheltuieli

Dacă doriți să acumulați o grămadă de bani pentru a arunca la datorie până la sfârșitul anului, atunci aveți o lună fără cheltuieli, începând de astăzi.

O lună fără cheltuieli este atunci când încercați să nu cheltuiți alți bani decât facturile obișnuite cum ar fi chiria și utilitățile. Sunteți forțat să deveniți creativi și, în funcție de nivelul lunar de cheltuieli, economiile pot fi uriașe.

Dacă nu credeți că este posibil, verificați aceste sfaturi utile pentru a avea o lună fără cheltuieli.

Anulați ceva

Există cel mai probabil ceva la care sunteți abonat la ceea ce nu aveți cu adevărat nevoie sau nu utilizați. Anuleaza!

Luați banii pe care îi plătiți și puneți-le în locul datoriilor. Chiar și un plus de 10 dolari pe lună contează.

Unele dintre lucrurile pe care le-am anulat în ultimii ani includ:

  • Televiziune prin cablu (folosim doar Apple TV și alte modalități de tăiere a cablului)
  • Serviciul de Telefonie Acasă
  • Membrii Gimnaziului (lucrează la domiciliu)

Încurajați-vă să vă executați planul de plată a datoriilor

O modalitate excelentă de a rămâne pe vârful obiectivului dvs. și de a face progrese uimitoare în timp ce vă simțiți bine este să vă provocați.

Faceți-i un joc. Stabiliți obiectivele lunare și trimestriale pentru dvs. și încercați să le bateți. Acest lucru va continua să plătească distracția datoriei în loc de descurajare. Dacă vă schimbați mentalitatea, veți putea muta munții.

Iată câteva idei minunate care vă fac să vă plătiți datoria un joc.

Gândurile finale

Fiecare dintre noi este diferit și fiecare dintre noi avem planul de plăți proprii. Sperăm că unele dintre aceste idei rămân cu tine și le poți folosi pentru a-ți atinge propriile scopuri.

Un lucru pe care nu l-am menționat mai sus, dar este important de reținut, este responsabilitatea. Găsește pe cineva care să te țină răspunzător pentru obiectivele tale. Poate fi la fel de simplu ca și postarea unui comentariu de mai jos și împărtășirea cu noi a ceea ce faceți. Ne-ar plăcea să știm!

Ce idei aveți pentru cineva care dorește să-și deschidă planul de plată a datoriilor?

Sfaturi De Top:
Comentarii: