În timp ce majoritatea studenților merg la facultate pentru a se asigura că vor obține o treabă bună după ce au absolvit, mulți nu iau în considerare modul în care alegurile pe care le fac atunci când sunt în facultate vor afecta viitoarele lor finanțe.

Am văzut elevii care au cumpărat mii de bani în cardul de credit sau datoria pentru împrumuturi pentru studenți, deoarece trăiau cu mult peste mijloacele lor în școală. Am văzut alții că nu reușesc să planifice pentru viitor, presupunând că totul va funcționa.

Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmeze toți elevii, care vor ajuta să se asigure că aceștia sunt responsabili financiar și părăsesc școala în cele mai bune condiții financiare.

1. Stabiliți un buget

Majoritatea studenților și adulților tineri neglijează importanța stabilirii unui buget. Pentru a evita datoriile, toți studenții ar trebui să stabilească un buget personal pentru a continua.

Bugetarea în timpul colegiului poate fi ușoară - în mod obișnuit, nu aveți prea multe venituri sau cheltuieli pe care să le aveți în vedere. Deci, spuneți doar ceea ce faceți în fiecare lună și nu cheltuiți mai mult decât atât - simplu!

2. Mâncați la domiciliu

Mulți studenți își petrec o grămadă de bani cu prietenii lor. În timp ce poate fi un tratament distractiv, poate fi foarte scump și foarte nesănătoasă.

Cu cât mai mult puteți mânca acasă, cu atât veți economisi mai mult. Învățarea de a găti este, de asemenea, o mare abilitate de a avea pentru întreaga viață oricum!

3. Distreaza-te pe ieftine

Deplasarea la petreceri și baruri scumpe poate fi o tentă pentru studenți. În timp ce face acest lucru este bine din când în când, elevii ar trebui să caute să vadă ce opțiuni de divertisment mai ieftine sunt oferite de școlile lor, ceea ce ar putea ajuta la economisirea banilor.

Există atât de multe lucruri gratuite pe care le puteți face pentru a te distra, dar poate fi o provocare să știi care sunt opțiunile. Iată o listă a activităților noastre gratuite preferate de făcut când sunteți plictisit.

4. Întotdeauna plătește facturile la timp

Elevii pierd în fiecare an milioane de dolari pe tarife și penalități întârziate. Prin utilizarea instrumentelor on-line de plată a facturilor și a altor servicii de facturare, un student poate fi sigur că va plăti facturile la timp.

În plus, întârzierea efectuării plăților cu factura este cel mai frecvent motiv pentru care studenții au scoruri slabe de creditare. Dacă doriți să obțineți o dobândă bună la un împrumut, sau chiar să puteți închiria un apartament frumos, trebuie să aveți un scor bun de credit.

5. Evitați cardurile de credit

Deoarece majoritatea studenților nu au prea multe economii sau venituri, utilizarea cardurilor de credit este o necesitate uneori. Deși sunt importante pentru a avea acces, cardurile de credit ar trebui să fie limitate la situații de urgență și ar trebui întotdeauna să fie rambursate în fiecare lună.

Dacă alegeți să utilizați un card de credit, verificați aceste cărți de credit colegiu elev.

6. Ia un loc de muncă

În timp ce mergeți la școală cu normă întreagă este o mulțime de muncă, majoritatea studenților au ceva timp să lucreze în fiecare săptămână. Chiar și lucrările de 10 ore pe săptămână ar putea adăuga până la o sumă considerabilă de bani în plus în fiecare an, ceea ce ar putea contribui la compensarea datoriei sau la începerea economisirii.

Dincolo de bani, lucrul în timpul colegiului este o modalitate foarte bună de a construi abilitățile pe care angajatorii le doresc după absolvire. În mod obișnuit, puteți învăța abilități de rezolvare a problemelor și abilități de comunicare de afaceri prin faptul că aveți un loc de muncă la facultate. Acestea vă vor permite să strălucească după absolvire.

7. Nu cheltuiți o avere pe locuință

Alături de școlarizare, locuințele reprezintă cea mai mare cheltuială pe care un student o are în fiecare an. Deși poate fi mai confortabil să locuiți într-un apartament în afara campusului, acestea costă în fiecare an mii de dolari, ceea ce poate duce la acumularea de datorii.

Chiar dacă locuiți în afara campusului, luați în considerare obținerea unui coleg de cameră sau căutați în hacking-ul casei. Acestea sunt modalități excelente de a minimiza costul locuințelor.

8. Planul pentru viitor

În timp ce majoritatea oamenilor încep să economisească pentru obiectivele pe termen lung atunci când încep să lucreze, nu există nici un motiv să aștepți atât de mult dacă aveți niște bani în plus. Dacă plasați niște bani într-un cont de economii sau într-un IRA în timp ce vă aflați la școală, ați putea da un start puternic obiectivelor financiare pe termen lung.

9. Obțineți burse dacă puteți

În timp ce sunt competitivi pentru a obține, majoritatea studenților renunță la șansa de a obține niște bani în plus, deoarece nu își petrec timpul pentru a aplica bursele disponibile. Asigurați-vă că finalizați, de asemenea, FAFSA astfel încât să puteți vedea dacă vă calificați pentru ajutor financiar federal.

10. Absolvent la Timp

Mulți studenți de astăzi sfârșesc prin a lua prea puțini dintr-o încărcătură de curs în timp ce se află în școală, ceea ce le poate cere să fie la școală pentru un semestru sau două. Acest lucru ar putea duce la risipirea a zeci de mii de dolari. De fapt, ar trebui să te gândești chiar la absolvire devreme în doar trei ani.

În concluzie, majoritatea studenților aflați în facultate petrec foarte puțin timp, considerând modul în care alegerile pe care le fac vor avea impact asupra viitoarelor lor vieți financiare. Există 10 sfaturi pe care toți studenții trebuie să le urmeze, ceea ce va asigura că aceștia sunt responsabili financiar în timpul școlarizării.

Ce alte sfaturi aveți?

Sfaturi De Top:
Comentarii: