Pe măsură ce această postare este live, îmi încep călătoria până la cel mai anticipat eveniment al anului.

S-ar putea să te gândești că vorbesc despre Crăciun sau mergem la Super Bowl.

Nu, acest lucru este mult mai interesant.

Este FinCon, altfel cunoscut sub numele de Conferința Blogger financiar.

Da, sunt un geek financiar!

Mă voi îndrepta spre St Louis pentru a freca coatele cu unii dintre bloggerii financiari de top din lume, care îmi dau un zâmbet brun pe față în fiecare pas.

Anul acesta este și mai interesant pentru că am ocazia să vorbesc din nou.

Anul trecut tema mea este "Cum să utilizați videoclipul pentru a vă stânjeni marca“.

În acest an, eu sunt discursul meu este intitulat "Cum am ajuns la dumping de Google și încă am reușit să obțin 5 milioane de vizitatori pe blogul meu (și am trăit fericit până acum)“.

Presupunând că mulți dintre participanți nu au fost acolo pentru un timp, m-am gândit că ar fi potrivit să aveți un post care să ofere o privire mai atentă despre cine este Jeff Rose într-adevăr.

Stați așa, aici sunt 12 lucruri pe care să nu le știi despre mine:

1. 9 ani în Garda Națională a Armatei.

Înapoi în 1997, literalmente nu mergeam nicăieri în viața mea și aveam nevoie de ceva pentru a-mi da o lovitură rapidă în fund. Din moment ce mama mea este filipinez și doar 4'11 ", nu mă poate ajunge nici măcar la cap, așa că a trebuit să caut o alternativă.

Alegerea evidentă a fost cea militară.

M-am înscris, am fost expediat în tabăra de boot, mi-am ras capul și am devenit un infanterist al Armatei.

În ansamblu, am petrecut nouă ani, am făcut un tur în Irak și am fost pensionat cu rang de sergent.

Mă simt totuși obligat să folosesc strigătul din armată "Hooah!" Din când în când și, dacă mai ești alături de mine pe o durată lungă, există o șansă să cânt un anumit ritm.

2. Extra, în plus, da, eu sunt în fundal.

Am fost la Hollywood. Ei bine, cam ...

Una dintre cele mai bune și mai puțin plătite posturi pe care le-am avut vreodată în viața mea a fost un extra în diverse emisiuni TV și câteva filme.

Am fost în fundal de emisiuni TV, cum ar fi Beverly Hills 90210. Îmi amintesc un set în care Jennie Garth se freacă pe doamna de machiaj pentru că machiajul pe care îl aplicase îi făcea pielea portocalie.

Am un chicotit din asta.

La Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, am avut de fapt o șansă să cânți cu sacul cu Melissa Joan Hart și restul cast.

Am fost pe Boy Meets World și Buffy Vampire Slayer. Îmi amintesc că am discutat cu Alison Hanigan la masa mesei, la acea vreme, fără să știe că a fost una dintre vedetele principale ale spectacolului. Hopa.

Filmul Ziua Tatălui cu Robin Williams și Billy Crystal. Robin Williams este unul dintre cei mai buni băieți vreodată. Sa intors sa vorbeasca cu totii, dand "Nanu, Nanu" din Mork si Mindy. Dacă nu aveți nicio idee despre ce înseamnă asta, Google. 🙂

Am fost doar salariul minim, dar a fost cel mai ușor loc de muncă pe care l-am avut vreodată și cu siguranță aveam porțiuni mari de laudă.

3. Un ventilator In-N-Out Burger.

Mama mea trăiește în prezent în Las Vegas și orice șansă am să o vizitez prima mea oprire nu este casa ei, absolut nu, prima mea oprire este In-N-Out Burger pentru două, uneori trei brânzeturi - fără ceapă, cartofi prăjiți, lapte și cola.

S-ar putea să fie undeva în vecinătatea a 3000 de calorii, dar nu-mi pasă pentru că-l doresc.

Acum trăiesc în Midwest și trebuie să mă mulțumesc pentru cinci băieți, unii spun, de fapt Cinci băieți sunt mai buni; ele sunt, desigur, delirante și ar trebui să solicite imediat asistență medicală.

4. Îmi place să taie un covor ....

Ori de câte ori eram în liceu, îmi amintesc că mă uitam la Grind pe MTV și am dorit să fiu o dansatoare bună. Asta nu sa întâmplat niciodată, dar asta nu ma împiedicat să ieșesc pe ringul de dans. Chiar și la mijlocul anilor 30 îmi place să distrug orice șansă.

Mai jos este un clip video de la o recepție de nuntă recentă în care eu și dăruia l-am rupt.

#fara rusine

5. M-am căsătorit de două ori ... cu aceeași femeie!

Iată o întorsătură mai amuzantă la acel comentariu; prima dată a fost în Vegas. După cum se spune, ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas, poate că nu chiar așa. Povestea scurtă este aceea pe care am planificat să o propun soției mele, cândva în 2005. Apoi, am ajuns să primesc ordine în care unitatea mea a fost trimisă în Irak. Asta a făcut un pas înainte cu privire la angajament, așa că am ajuns să-i propun pe Halloween, deoarece eram îmbrăcat ca Tin Man și era Dorothy.

Am mers mai mult sau mai puțin când mergeam să vizitez mama mea, care (așa cum am menționat mai sus) locuiește în Las Vegas, așa că am considerat că este potrivit doar să ne căsătorim în timp ce eram acolo. Am făcut acest lucru cu înțelegerea că odată ce m-am întors acasă în siguranță din Irak, am avea o ceremonie mai mare, cu o recepție pentru a ne reînnoi jurămintele.

Destul de sigur am spus că nu numai în statul Nevada, dar și în statul Illinois. Mă întrebam ce aniversare sărbătorim și inițial am planificat să sărbătorim amândoi până când primul nostru fiu sa întâmplat să se nască exact în aceeași zi ca a doua ceremonie.

Încercarea de a explica fiului nostru că avem nevoie să sărbătorim aniversarea nunții noastre, mai degrabă decât ziua de naștere nu are prea multă greutate, așa că acum își câștigă ziua de naștere și prima noastră nuntă este aniversarea.

6. Cei trei fii + 1

Soția mea și cu mine am fost binecuvântați să avem trei băieți sănătoși, tineri, care cred că ar putea concura în meciurile de lupte WWE chiar acum. Ele aduc multă distracție și multă stres, dar nu am avea alt fel. Cei mai mulți părinți cred că suntem dornici să avem trei copii, dar am decis că trei nu au fost destul de nebuni, așa că adăugăm un al patrulea. Dar # 4 vine cu un mic răsucire.

Soția mea a avut ideea clară de a adopta un copil din Filipine, iar Filipinele fiind în sângele meu, m-am dus la idee. Am început procesul de adoptare și, sperăm, vom avea un copil nou în următorii doi ani. Puteți citi mai multe despre procesul de adopție pe blogul soției mele.

7. Garfield, cel mai bun prieten al omului.

Fiecare copil are animalul lor preferat, umplute, care merge peste tot cu ei; așteptați, am fost singurul? Când aveam 3 sau 4 ani, tatăl meu mi-a cumpărat un Garfield umplute la magazinul local și a devenit micul meu prieten. Vezi imaginea adorabil drăguță de mai jos.

Am avut-o pe Garfield până când am fost literalmente la facultate și știu că el este încă în jurul valorii de undeva în subsol; Îl iubesc încă pe tipul ăsta mic.

8. Jan cine?

Singurul lucru pe care nu l-am înțeles niciodată despre părinții mei a fost numele pe care mi l-au dat. Majoritatea oamenilor mă cunosc ca Jeff, dar dacă ați văzut una dintre cărțile mele de vizită, ați vedea că am primul J înainte de numele meu. Pentru un motiv necunoscut pentru mine, părinții mei mi-au spus Jan; da, Jan Jeffrey Rose este numele meu legal.

Ca un copil, am fost numit J.J. (observați ziua de naștere de mai jos).

Nu știu de ce mi-au spus Jan; Nu am fost niciodată numit Jan, dar totuși acesta este numele meu legal. Tot ce știu e că mă bucur foarte mult când oamenii se referă la mine sau mă cheamă să-l cer pe doamna Jan Rose. NU!

9. Dimensiune picior și uzură 13 pantof

Dacă aveți șansa să mă vedeți în persoană, veți vedea că am 6 picioare, am o construcție decentă și purta o pantofă de dimensiunea 13. Asta nu ar putea fi atat de unic, dar trebuie sa realizezi de unde am venit. Tatăl meu era de 5'9 "și purta o dimensiune de 10 1/2. Ceea ce face ca construirea mea să fie și mai impresionantă este că mama mea este 4'11 "și își cumpără pantofii în departamentul de copii.

Notă: cumpără, de obicei, Sketchers care au tălpi cu adevărat mari pentru a face ca ea să pară ca ea este de 5'2 ".

Tot ce știu e că mă simt binecuvântat că nu sunt 5'6 ", 160 lbs. Când întâlnesc o mulțime de verii mei filipinezi, eu chiar arăt ca Andre Giant, în comparație cu toți.

10. Super Size that?

Cu siguranta nu e la fel de misto ca un spectacol in plus la emisiuni TV, dar unul dintre primele joburi pe care le-am avut vreodata lucra la McDonald's. Privind înapoi, nu am nici o idee de ce m-am dus prin această nenorocire, dar m-am bucurat de ea pentru că aveam nevoie de bani.

Una dintre amintirile mele preferate a fost o doamnă mai în vârstă care comandă o fa-ji-da de pui. A trebuit să o întreb din nou: "Îmi pare rău, ce ai vrut?" E ca și cum ai ști un pui fa-ji-da. Mi-a luat o clipă să-mi dau seama, oh, fajita. Un alt exemplu bun de a trăi în Midwest.

11. Obsessed cu G.I. Joe

Tatăl meu obișnuia să mă prăpădească și să-mi cumpere fiecare GI. Joe am vrut vreodată. Crede-mă, nu m-am plâns!

Am avut (mai multe) ochi de șarpe, comandantul Cobra și transportatorul gigant de 6 picioare. Îmi amintesc chiar dacă am luat o imagine de familie în care aveam un GI. Joe.

Am pierdut acel sentiment iubitor? Acum la mijlocul anilor 30, absolut nu! De fapt, imaginea pe care o vedeți mai jos este cea de-a 25-a aniversare G.I. Joe pe care tocmai l-am cumpărat anul trecut.

Voi spune că a fost ciudat când i-am spus fiului meu de 6 ani că nu se poate juca cu noul tată al lui G.I. Joe.

12. Nici o cale Jose!

Ca obsesia mea de G.I. Joe a pierdut unii, am găsit o nouă obsesie - cărți de baseball. Acesta a fost un moment în care Jose Canseco a fost uriaș și, în calitate de copil, a devenit eroul meu. Cum a fost asta pentru o alegere oribilă pentru un model de model? Geesh ....

Când am început să colectez carduri, am făcut o misiune de a obține CARDUL unic Canseco, pe care l-aș putea găsi. La acel ultim număr am avut peste 520 de cărți Jose Canseco diferite. Tatăl meu obișnuia să-mi spună că vor merita un ban.

Avea dreptate. Sunt în valoare de aproximativ un ban. 🙂

Vă mulțumim pentru lectură!

Sfaturi De Top:
Comentarii: