O mulțime de studenți colegiu împrumută bani pentru a plăti pentru cheltuielile lor de învățământ superior. Cu toate acestea, se poate dovedi a fi copleșitoare dacă ați absolvit cu împrumut student împrumut care plutesc peste capul tău. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă plătiți împrumuturile pentru studenți într-o perioadă mai scurtă de timp, astfel încât să puteți trăi motto-ul The College Investor: ieșiți din datorii, înghițiți elementele de bază ale finanțelor personale și începeți să investiți.

Aceste zece sfaturi pentru a achita rapid împrumuturile dvs. de student sunt o modalitate foarte bună de a începe!

1. Îmbunătățirea consultanței de ieșire a împrumutului studentului

Înainte de a părăsi colegiul, vi se oferă ocazia de a participa la consilierea de acordare a împrumutului pentru studenți. Trebuie să încercați să profitați la maximum de acest lucru, deoarece vă va ajuta să înțelegeți responsabilitățile / drepturile dvs. atunci când este vorba de rambursarea împrumutului dvs. pentru studenți.

Ceea ce mulți absolvenți de facultate nu își dau seama este că garanția unui împrumut student este câștigurile viitoare. Asadar, ca si cum nu veti face plata masinii si daca banca va rascumpara masina, daca nu va platiti imprumutul pentru student, guvernul va lua venitul prin impozite salariale, compensatii de returnare fiscala si chiar garantii de securitate sociala .

2. Concentrați-vă pe documente

Acesta este un lucru pe care nu ar trebui să-l ușurați niciodată. În primul rând, asigurați-vă că creditorii dvs. au adresa dvs. curentă la dosar. În al doilea rând, nu trebuie doar să treceți prin ceea ce vă trimit - citiți totul pentru a putea corecta orice eroare. De asemenea, evitați întârzierea finalizării oricăror formulare. Și fii sigur că atunci când va trebui să începi să-ți plătești împrumutul.

Cheia pentru aceasta este să vă asigurați că sunteți organizat din punct de vedere financiar.

3. Du-te prin toate împrumuturile dvs. student

Revizuirea tuturor împrumuturilor vă va ajuta să obțineți lucrurile la locul lor. Începeți prin a vă ordona împrumuturile în funcție de ratele dobânzilor - de la cea mai înaltă la cea mai mică. Dacă observați că sunteți în măsură să plătiți mai mult decât minimul lunar, atunci este logic să vă puneți banii către împrumutul care are cea mai mare rată a dobânzii.

Odată ce ați trecut prin împrumuturile dvs., puteți seta fie o împrumut de împrumut de zăpadă sau o avalanșă. Alegerea metodei este a ta numai.

4. Luați în considerare consolidarea datoriilor

Consolidarea împrumutului student este o modalitate de a vă aduce toate împrumuturile federale sub un singur acoperiș prin combinarea lor. Dacă unele din împrumuturile dvs. de student au o "rată variabilă", atunci aceasta poate ajuta la scăderea costurilor cu dobânzile. Cu toate acestea, înainte de a lua orice pas, trebuie să rețineți că, dacă mergeți pentru consolidarea datoriilor, riscați să pierdeți dreptul de toleranță și amânare la împrumuturile curente.

5. Rămâneți pe partea de sus a plăților

Pierderea plăților ar trebui să fie întotdeauna evitată, deoarece poate duce la perceperea unor penalități financiare, mai ales dacă împrumutul dvs. este trimis unei agenții de colectare. De asemenea, amintiți-vă că falimentul nu elimină în mod obișnuit datoria studentului.

În cazul în care împrumutul dvs. este deja în incapacitate de plată și încercați să vă reîntoarceți, trebuie să treceți prin reabilitarea împrumutului pentru studenți.

6. Creșterea venitului

Având în vedere tipul de urcușuri / coborâșuri pe care piața le trece și cu creșterea șomajului, obținerea unei majorări nu poate fi o opțiune. Cu toate acestea, puteți crește venitul dvs. prin freelancing. Prin utilizarea timpului liber la liber profesionist, puteți crea o sursă suplimentară de venit care poate contribui foarte mult la finalizarea datoriei dvs. pentru împrumuturi pentru studenți.

Dacă nu știți de unde să începeți, puteți verifica această listă de 50+ modalități de a vă mări veniturile după facultate.

7. Găsiți fericirea la locul de muncă

Când îți iubești slujba, tind să muncești cu adevărat și totul pare să cadă în loc și asta se va întâmpla dacă îți place ceea ce faci. Plățile nu par a fi vătămătoare la dvs. atunci când vă opriți grija de venit și iubiți-vă slujba. Găsirea unei cariere pentru a iubi începe cu alegerea dvs. de educație. Oamenii care doresc să lucreze în credință ar trebui să ia în considerare gradele biblice de slujire la fel ca oamenii care doresc să lucreze cu pacienții rapid ar trebui să ia în considerare școlarizarea medicală online.

8. Alegeți plăți pentru împrumuturi studențești

Înainte de a vă confunda, un plan de plată a studentului absolvit, pur și simplu, înseamnă că plățile dvs. încep să scadă și apoi sunt treptat ridicate la fiecare 2 ani. Acest lucru funcționează bine dacă vă vedeți venitul să crească constant în următorii ani.

Check out toate diferitele opțiuni de rambursare a împrumutului student aici.

9. Folosiți amânarea

O amânare vă permite să suspendați temporar plata împrumutului dvs. student, ceea ce nu este altceva decât întârzierea acestuia. Deci, ce te califică pentru o amânare? Pentru început, dificultățile economice la șomaj vă pot ajuta să vă calificați pentru aceasta. A fi în școală, colegiu și, de asemenea, un program de internship te califică și pentru unul. Cu toate acestea, verificați dacă vi se va percepe o dobândă în timp ce sunteți în amânare.

10. Obțineți un loc de muncă care vă ajută să plătiți împrumutul

Există multe ocupații diferite care pot ajuta la anularea unei părți din datoriile dvs., sau cu alte cuvinte, o parte din ea este iertată. De exemplu, ați putea fi eligibil (ă) să plătiți o parte din împrumutul dvs. federal, dacă întâmplați să predați într-o zonă cu venituri reduse. Există, de asemenea, diferite programe de voluntariat, cum ar fi Corpul Păcii, AmeriCorps etc., care vă permit să beneficiați de subvenții pentru a vă împrumuta un împrumut student.

Plata împrumutului dvs. de student nu trebuie să fie hectic sau inconfortabil. Poate fi o experienta buna, dat fiind faptul ca luati masurile potrivite pentru ao plati rapid si usor.

Sfaturi De Top:
Comentarii: