În ultimii câțiva ani, mi-am dat foarte mult gânduri la ceea ce este necesar pentru îmbogățirea și creșterea bogăției. Am vorbit cu nenumărați milionari, am antrenat clienți prin programele mele, am ajutat pe forumuri și am răspuns la peste 5.000 de comentarii ale cititorilor de pe acest site. În fiecare caz, există teme comune care fie ajută persoana să crească bogăția, fie împiedică persoana să se îmbogățească.

A fi bogat nu înseamnă întotdeauna să ai bani, dar 90% din timp. Cu toate acestea, în mod esențial, există obiceiuri, comportamente și "reguli", care vă vor permite să vă îmbogățiți și să creșteți bogăția. Nu este un proces peste noapte. Nu există scheme de îmbogățire rapidă aici.

Ceea ce veți citi mai jos sunt cele zece reguli pentru îmbogățirea și creșterea bogăției - în timp.

Regula nr. 1 - trebuie să o câștigi (banii, averea ta)

Dacă doriți să vă îmbogățiți și să creșteți bogăția, trebuie să o câștigați. Nu ai cum să ajungi la ceea ce vrei și unde vrei să fii dacă nu încerci să ajungi acolo.

Cu bani, acest lucru este destul de simplu. Tu vrei bani? Ieșiți acolo și începeți să faceți asta. Ia-ti o slujba. Obțineți un al doilea loc de muncă. Obțineți un al treilea loc de muncă. Începeți hărțuirea și faceți proiecte secundare pentru a face mai mulți bani. Ești în facultate? Obțineți un loc de muncă în colegiu pentru a plăti pentru școală.

Linia de fund este, dacă vrei să crești bogăție, trebuie să câștigi venituri. Există potențial mii de moduri de a câștiga venituri și trebuie să găsiți cele mai multe lucruri pe care le puteți face și pentru a ajunge la lucru. Nu te oprește nimeni. Nu există nimic în viața ta care să te împiedice. Singurul obstacol în calea dvs. de a câștiga mai mult este tu.

Deci, opriți-vă cu scuzele și concentrați-vă asupra regulii # 1 pentru a începe - trebuie să câștigați averea voastră.

Regula 2 - trebuie să salvați până când doare

A doua regulă de îmbogățire este salvarea. Nu este suficient să câștigi doar bani - trebuie să o salvezi și ea. În caz contrar, veți ajunge la fel ca orice număr de celebrități celebre care au dat faliment. Doar venitul nu-l taie. Trebuie să salvezi.

Dar adevărata "regulă" de a se îmbogăți aici este salvarea până când doare. Cât de mult este asta? Ei bine, dacă nu suferiți încă, nu este suficient.

De exemplu, anul trecut, am economisit aproximativ 40% din venitul meu după impozitare. Sună mult, nu-i așa? Dar există o mulțime de oameni care economisesc mai mult - mult peste 50% din veniturile lor, dacă nu mai mult.

Adevărul este că regulile # 1 fac această regulă mai ușoară. Cu cât aveți mai multe venituri, cu atât este mai ușor să salvați mai mult. Dar chiar și pe venituri mai mici, puteți salva încă. Iată 15 modalități de a salva o sumă suplimentară de 500 USD pe lună. Boom!

Regula # 3 - trebuie să vă optimizați cheltuielile

A treia regulă de creștere a bogăției este optimizarea cheltuielilor. Nu sunt cineva care să-ți judece cheltuielile - cheltuiești mai mult sau cheltuiești mai puțin. Credința mea personală este că trebuie să cumperi orice vrei - câștigi mai mulți bani pentru a-ți permite.

Dar, indiferent ce, oamenii cu adevărat bogați optimizează cheltuielile. Aceasta înseamnă că găsesc oferte bune - chiar dacă vor cumpăra un Ferrari, puteți paria că au căutat în jur pentru o înțelegere și au negociat prețul.

Trucul aici este pur și simplu să cheltuiți cu înțelepciune - în special pe cele mai mari cheltuieli ale dvs. Pentru majoritatea oamenilor, acestea ar putea fi mașini, asigurări, asistență medicală și multe altele. Prea mulți oameni aici optează doar la "orice" sau nu te gândești la ce alegeri sunt într-adevăr. Oamenii bogați se opresc, gândesc și aleg o alegere care le maximizează beneficiile, reducând în același timp cheltuielile.

Deci, dacă sunteți gata să creșteți averea, începeți să identificați și să vă optimizați cheltuielile.

Regula 4 - trebuie să vă puneți banii să lucreze pentru dvs.

A patra regulă este că trebuie să-ți pui banii să lucreze pentru tine. Câștigați-vă este partea dvs. de ridicare grele. Aveți nevoie de banii dumneavoastră și de puterea unui interes complex pentru a lucra împreună în timp, pentru a vă crește averea.

Ce inseamna asta? Aceasta înseamnă că trebuie să investești. De ce? Deoarece randamentul mediu al inflației pentru S & P500 pentru ultimii 60 de ani a fost de 7%.

Aveți nevoie de bani pentru a crește și a vă câștiga mai mulți bani. Trebuie să începeți să construiți fluxuri de venit cu banii. Scopul este ca munca voastra grea in fata sa va ajute sa construiti fluxuri pasive de venituri pentru viitor.

Vrei să câștigi 50.000 de dolari pe an fără să lucrezi? Iată o descriere simplă a modului în care puteți face banii să lucreze pentru dvs. Este vorba doar de a face banii să funcționeze pentru tine, nu împotriva ta.

Regula # 5 - trebuie să te îmbraci inteligent

Cea de-a cincea regulă pentru construirea bogăției este căsătoria inteligentă. De ce? Pentru că un mare soț poate fi un imens multiplicator de forță atunci când vine vorba de construirea bogăției, în timp ce în același timp cel mai mare distrugător al bogăției este divorțul. De fapt, un studiu recent a constatat că divorțul distruge 75% din valoarea netă personală.

Pe frontul bogăției clădirii, un duo grozav poate câștiga împreună, se acumulează împreună și își urmărește complexul cu dublă câștiguri de-a lungul timpului. Acesta este un multiplicator imens de forță pentru construirea bogăției. Dobânda de la $ 2 este întotdeauna mai mare decât dobânda de la $ 1.

Cu toate acestea, divorțul are potențialul de a distruge viața financiară dacă nu v-ați căsătorit inteligent. Dincolo de împărțirea celor 50/50, pot exista taxe de avocat și multe altele. Plus, interesul compus are acum doar o cantitate mică de lucru - așa că crește doar mai lent.

Faptul este însă că, potrivit Asociației Americane de Psihologie, 40-50% din căsătorii se termină în divorț în Statele Unite. Asta nu înseamnă că divorțul trebuie să fie un dezastru financiar.Dacă v-ați căsătorit inteligent pentru a începe cu, sperăm că ex-soțul dvs. va fi, de asemenea, savvy din punct de vedere financiar atunci când vine vorba de divorț și puteți lucra lucrurile cât mai amical posibil.

Regula # 6 - Întotdeauna trebuie să minimizați impozitele

A șasea regulă pentru îmbogățirea este întotdeauna minimizarea datoriei dvs. fiscale. Indiferent de nivelul venitului dvs., întotdeauna trebuie să vă gândiți cum să minimalizați impozitele. Impozitele vă pot împiedica să realizați bogăția în timp, deoarece acestea mănâncă în mod constant departe de veniturile dvs. și de profitul investițiilor.

De exemplu, S & P 500 a înregistrat o rentabilitate nominală medie anuală în ultimii 30 de ani de 11,09%. Cu toate acestea, după luarea în considerare a impozitelor, a taxelor și a inflației, rentabilitatea reală pe care un investitor ar fi văzut-o ar fi fost doar 5,97% conform acestui raport. Asta înseamnă că 46% din randamentul dvs. este eliminat prin impozite, taxe și inflație.

Cu toate acestea, există multe acțiuni pe care le puteți lua pentru a vă minimiza impozitele. În primul rând, profitați de conturile de investiții cu amânare amânată. Efectuați maxim 401k sau 403b, profitați de un cont individual de pensionare (IRA), folosiți un cont de cheltuieli pentru sănătate (HSA).

Dacă nu doriți să renunțați la averea dvs. guvernului, atunci impozitele ar trebui să fie aproape de vârful minții dvs. atunci când luați orice decizie de bani.

Regula # 7 - Asigurați-vă și protejați-vă familia

A șaptea regulă pentru îmbogățirea și construirea bogăției este că trebuie să vă asigurați că vă protejați bogăția și familia. Nici măcar nu vorbesc despre asigurarea de viață aici - mă refer la asigurarea că ai asigurări de sănătate și asigurări de invaliditate.

În ultimul an, am avut doi clienți de coaching care au fost afectați de problemele de sănătate pentru care nu erau pregătiți și au devenit periculoși financiar de către ei pentru că nu s-au pregătit. De asemenea, am mai avut câteva situații în care persoanele care au devenit persoane cu dizabilități nu au mai putut să muncească. Rezultatul? Pericol financiar.

Timpul să vă asigurați este când totul merge bine. Fiecare persoană care dorește să construiască bogăție și să se îmbogățească trebuie să aibă cel puțin:

  • Asigurare de sanatate
  • Asigurare de viata
  • Invaliditate pe termen scurt și lung

Nu urmăriți că toți banii pe care i-ați acumulat plecați într-o clipă.

Regula # 8 - trebuie să ai grijă de tine în primul rând

A opta regulă de construire a bogăției este să ai grijă de tine în primul rând. Aceasta nu este o regulă de bani ca o regulă de viață.

Când zburați pe un avion, însoțitorul de zbor întotdeauna face discursul de siguranță în care vă reamintesc să vă puneți masca de oxigen pe primul loc înainte de a ajuta pe altcineva? Există un motiv pentru asta - dacă sunteți inconștient, nu puteți ajuta pe nimeni altcineva.

Când vine vorba de construirea bogăției, trebuie să ai grijă de tine în primul rând - chiar și atunci când ai de-a face cu familia. Acest lucru poate fi foarte greu pentru unii oameni, în special pentru cei care nu au prea multe și acum au ceva pe care să-l împărtășească. Și alții o pot realiza și o pot întreba.

Dacă doriți să îi ajutați pe ceilalți, asigurați-vă că ați reușit să vă poziționați pe primul loc și că ați respectat toate regulile. Am văzut-o de prea multe ori când generozitatea duce la ruina financiară.

Regula # 9 - Înconjurați-vă cu oamenii mai buni decât voi

A noua regula de a te îmbogăți este să te înconjori cu oameni mai buni decât tine în toate aspectele vieții tale. Pe frontul familiei - dacă te țin înapoi, distanează-te. Căsătorită în sus. Nu lăsa familia să fie motivul pentru care nu îți atingi visele.

Prieteni? Găsește-i pe cei care te fac o persoană mai bună. Aruncă mofturile. Aruncați ucigașii. Aruncați cele leneșe.

Muncă? Găsiți un mentor care face ceea ce vreți să faceți și îl ucideți. Dacă nu au lărgimea de bandă pentru a vă întâlni, vizionați-le și vedeți ce fac. Puteți învăța foarte mult de la distanță.

La fel ca și regula nr. 1, trebuie să o câștigi. Găsiți oameni care vă vor ajuta cu asta. Nu trebuie să te mulțumești cu viața în care te-ai născut, dacă nu vrei asta.

Regula 10 - Este bine să mergeți încet

În cele din urmă, ultima regulă pentru construirea bogăției este, amintiți-vă că este bine să mergeți încet. Acest lucru este valabil mai ales pentru milenii.

Mă simt ca toată lumea sub 30 de ani vrea următorul lucru, următoarea slujbă, următoarea etapă, următorul salariu mare. Dar nici măcar nu au făcut acest lucru, nu au învățat această slujbă, au obținut piatra de hotar actuală.

Bogăția clădirii are nevoie de timp. Este vorba despre a câștiga astăzi și de a folosi mâine mâine. Așa se face bogăția. Chiar dacă ați aterizat astăzi un job de 150.000 de dolari pe an, nu sunteți mai bogat. Primul salariu la acest nou salariu nou ar putea fi de 5.000 de dolari să ia acasă. Nu e bogăție. Acesta este un punct de plecare. Este ceva de construit.

Potrivit grupului Spectrum, milionarul mediu din Statele Unite are 62 de ani. Doar 1% din toți milionarii sunt sub 35 de ani. Țineți minte asta în călătoria voastră pentru construirea bogăției.

Ce reguli financiare traiesc?

Sfaturi De Top:
Comentarii: