Doar pentru că ați terminat colegiu nu înseamnă că trebuie să încetați să învățați! Învățarea pe tot parcursul vieții este secretul succesului atât în ​​carieră, cât și în viața personală.

S-ar putea să fi terminat cu un grad, dar aici sunt câteva motive pentru care ar trebui să păstrați provocări cu noi cunoștințe și abilități în viața adultă, atât pentru a vă îmbunătăți cariera și pentru a atinge obiectivele personale.

1. Îmbunătățiți-vă cariera

Odată ce sunteți angajat, sunteți măsurat ca un profesionist cu cât sunteți capabili să îndepliniți îndatoririle și cât de eficient puteți învăța. S-ar putea să nu vi se acorde temele așa cum ați fost în școală și în universitate, dar dacă faceți temele este un mandat profesional dacă doriți să avansați mai repede.

Cei dornici să învețe și sunt dispuși să-și asume sarcini suplimentare pentru ceea ce îi vor învăța sunt mai susceptibili să se îndrepte spre un ritm rapid.

2. Dezvoltați o nouă carieră

Este aproape imposibil să găsești calea perfectă de carieră chiar din colegiu, dar asta nu înseamnă că trebuie să te stabilești cu un loc de muncă pe care nu-ți plac.

Tranziția carierei poate fi descurajantă, mai ales dacă nu aveți abilitățile sau experiența în noul rol. Unele organizații oferă formare la locul de muncă, dar majoritatea profesioniștilor trebuie să-și urmeze formarea proprie.

Puteți lua o cursă, puteți face un stagiu sau puteți asista la o capacitate de consultare cu colegii din alte domenii. Succesul depinde de abilitatea ta de a învăța.

3. Actualizați-vă abilitățile

Pentru absolvenți, este important să păstrați cunoștințele și cunoștințele actualizate. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca și acordarea atenției la ceea ce se întâmplă nou în industria dvs. și ce noi competențe sunt în cerere sau poate implica o formare continuă.

Unii angajatori vă pot aranja oportunitatea sau, în caz contrar, trebuie să alegeți un curs pentru a-ți îmbunătăți perspectivele de carieră.

4. Învățați abilitățile practice de viață

Pe lângă cunoștințele profesionale pe care le-am dobândit în facultate și la locul de muncă, este imperativ să construim și "smarts-urile" noastre, cum ar fi negocierea unui salariu, descoperirea modului de îmbunătățire a creditului financiar sau gestionarea asigurărilor și a beneficiilor.

Construirea acestor abilități practice vă poate ajuta să luați decizii înțelepte în situații reale și să vă îmbunătățiți viața personală.

5. Ține mintea tăiată

Studiile arată că facilitățile mentale sunt cele mai bine protejate atunci când sunt folosite frecvent. De asemenea, persoanele în vârstă care continuă să învețe și își păstrează mintea activă sunt mult mai puțin susceptibile de a suferi de boala Alzheimer și de alte boli.

6. Stabiliți un exemplu bun pentru copiii dvs.

Dacă doriți ca propriii dvs. copii să-și continue educația, arătați-i cum faceți acest lucru, în loc să le spuneți să facă acest lucru. Nu numai că vă va ajuta să vă atingeți obiectivele, dar va ajuta și copiii dvs. să își atingă obiectivele.

7. Învățarea vă ține sănătoasă

Puteți trece cu vederea modul în care procesul de învățare poate contribui la un stil de viață sănătos, dar absolut nu. De exemplu, învățarea ceva despre nutriție vă va ajuta să vă îmbunătățiți dieta și să aveți mai multă grijă de corpul dumneavoastră. Învățarea unui nou sport sau a unui joc vă ajută să dezvoltați un stil de viață sănătos. Învățarea despre obiceiurile de gestionare a timpului vă poate împiedica să aveți boli legate de stres.

8. Îmbogățiți-vă viața

În afară de diferitele beneficii în dezvoltarea carierei și a vieții personale, cel mai important beneficiu al continuării învățării după universitate este împlinirea pe care o puteți obține învățând ceva nou. Ființele umane se naște curioase și dornici să știe.

9. Este Fast Track to Success

Oamenii mari nu încetă niciodată să învețe. Dacă vă relaxați și credeți că ați învățat tot ce trebuie să știți despre cariera dvs., este mai probabil să pierdeți față de concurenții care au o pasiune pentru învățare.

10. Îmbunătățiți-vă într-o placă de salarizare mai mare

Mulți angajatori oferă stimulente salariale și recompense pentru angajații care își continuă educația în timp ce sunt angajați. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru ca angajații să-și demonstreze inițiativa și să obțină un avantaj față de colegii lor atunci când vine timpul să aleagă pe cineva care să-l promoveze.

Orice alte motive pentru care vă puteți gândi să continuați să învățați după absolvirea colegiului?

Despre autor: Yuan Liu este un freelancer care sa alăturat recent unui curs online de Relații Publice. Pentru ea, acesta este un nou mod de a continua cunoașterea și de a-și îmbunătăți cariera.

Sfaturi De Top:
Comentarii: