În acest moment, probabil știți că investiția este o idee bună.Ei bine, poate că nu-l cumperi?

Dacă ești ca o mulțime de milenii, nu ai putea. De fapt, un studiu UBS recent arată că cele mai multe milenii sunt foarte averse de risc. Dar nu e foarte inteligent. Toată lumea trebuie să învețe cum să investească - este cea mai bună modalitate de a construi avuția în timp.

Factorul cheie de reținut este timp - da, ați putea pierde bani pe termen scurt, dar veți construi bogăție pe termen lung. Și pe termen lung este de 20 la 30 de ani!

Bine, poate că nu este suficient. Iată 10 motive pentru care toată lumea, inclusiv milenii, ar trebui să învețe cum să investească.

1. Investiția poate aduce mari returnări

Investiția oferă câștiguri mult mai mari decât să dețină bani într-un cont de economii (echivalentul facturilor de trezorerie din SUA):

Da, vor exista șobolani și coborâșuri pe piața bursieră - uitați-vă doar la deviațiile standard de mai sus. Dar, în timp, randamentele sunt mult mai mari decât economiile și abia scăpați de inflație (despre care vom vorbi mai jos).

2. Diversificarea activelor

Probabil ați auzit zicând că nu trebuie să vă păstrați toate ouăle într-un coș. Același lucru este valabil și pentru investiții - dar investiția ar trebui să fie doar o parte din coșul dvs. Nu trebuie să țineți toți banii în bani, în casa dvs. sau în mașină.

Trebuie să vă diversificați activele.

Investiția ar trebui să constituie o parte din imaginea dvs. financiară - nu totul. Ar trebui să aveți o grămadă de bani (fondul dvs. de urgență), proprietățile imobiliare (casa dvs.), activele grele (mașina și alte lucruri) și atunci ar trebui să aveți investițiile. Pur și simplu are sens financiar.

3. Puterea compunerii

Am vorbit mult despre puterea de a compune - dar este un motiv important pentru care ar trebui să înveți să investești. Interesul compun este ceea ce îți compensează întoarcerea. Uită-te la această diagramă:

După cum vedeți, începe încet, dar după 10 ani începe cu adevărat ritmul. Imaginați-vă dacă ați investiți în mod constant în timp - nu doar faceți o investiție unică. Veți crește bogăția în mod substanțial.

4. Faptul că nu veți învăța să investiți crește riscul de a face o greșeală

Dacă nu învățați niciodată elementele de bază ale investiției, riscați să faceți greseli uriașe cu banii dvs. - potențial cauzând pierderea tuturor. Vrei să pierzi zeci de mii de dolari? Eu nu cred acest lucru.

Am vorbit mult despre investiții în greșeli, deoarece atât de mulți oameni le fac:

  • Cele mai grave 401 (k) greșeli Milioane de americani se angajează
  • Faceți aceste 6 greșeli de investiții?
  • Cele cinci cele mai grave IRA greșeli făcute de fiecare zi

Lucrul important de reținut este că este simplu să învățați să investești, astfel încât să puteți evita producerea acestor greșeli costisitoare.

5. Oamenii celebri o fac

Ne pare rău că includeți acest lucru, dar probabil că deja copiați o grămadă de oameni celebri pentru stilul lor, sau poate pentru zicetele lor sau mai mult? Concluzia este că ne uităm la alții ca modele de model - de ce nu o facem și financiar?

Uitați-vă la primii 10 investitori din toate timpurile - cei mai mulți sunt bine-cunoscuți, cum ar fi Warren Buffett. Și majoritatea nu au început cu mult. Warren Buffett a început să investească când era tânăr cu doar câteva sute de dolari. Da, ar fi echivalentul a aproximativ 1.000 de dolari astăzi, dar asta nu mai are încă mulți bani pentru a se transforma în 50 de miliarde de dolari!

6. Beneficii fiscale mari

Știați că, din punct de vedere fiscal, este mult mai bine să vă investiți banii decât să o faceți să funcționeze? Este secretul celor bogați și încearcă să exploateze acest lucru cât mai mult posibil.

Dacă lucrați, trebuie să plătiți impozitele federale pentru impozitul pe venit, impozitul pe venitul de stat, asigurările sociale, Medicare și, eventual, mai multe taxe locale, în funcție de locul în care locuiți.

Când investiți pe termen lung, impozitul pe termen lung al câștigurilor de capital este de 15% sau 20% (dacă vă aflați în topul de taxe). Oricum, este mult mai puțin (aproximativ jumătate) din ceea ce plătiți de la lucru.

Apoi, trebuie să țineți cont de conturi speciale, cum ar fi IRA sau 401 (k) s, în care puteți contribui la banii pretaxați și permiteți-le să crească taxele în cont în timp! Sau, ai putea să faci o Roth IRA, care îți permite să retragi banii la pensionare fără taxe.

Dacă urăști impozitele, ar trebui să înveți să investești!

7. Vă ajută să opriți schimbul de ore pentru dolari

La un moment dat (sper, mai devreme decât mai târziu), veți dori să vă retrageți și să vă opriți schimbul de ore pentru dolari. Singurul mod în care acest lucru se va întâmpla vreodată este dacă investiți în viața profesională. Da, veți avea niște bani de la Securitatea Socială, dar asta va fi nu fie suficient pentru a vă plăti pentru nevoile dvs. de pensionare.

Singurul mod în care veți avea destui este dacă investiți peste viața dvs. și construiți un ou cuib frumos, astfel încât să puteți începe să utilizați acești bani pentru a trăi. Scopul, desigur, este de a transforma oul cuib în investiții pe care le puteți utiliza pentru un venit lunar. În acest fel, nu lucrați pentru dolari, investițiile dvs. vă dau banii! Jackpot!

8. Inflația

Ai auzit de inflație? Practic, inflația este un nume fantezist pentru faptul că prețurile cresc în timp. De fapt, dacă priviți graficul în primul motiv, inflația a făcut ca prețurile să crească cu aproximativ 3% pe an. Cât de mult câștigați acum în contul dvs. de economii? Poate 1 la sută dacă ai noroc?

Asta inseamna ca, daca salvezi, pierzi 2% pe an in puterea de cumparare. Cu alte cuvinte, spuneți 1.000 $ pe lună în chirie. Dacă nu faceți altceva, în medie, chiria dvs. va fi de 1.030 dolari anul viitor. Cu toate acestea, dacă plasați aceleași 1.000 $ într-un cont de economii, veți avea numai 1.010 $ anul viitor. Ești scurt 20 $.

Inflația mănâncă la capacitatea dvs. de a plăti pentru lucruri în viitor.

Dacă investiți, cu toate acestea, puteți câștiga în jur de 8% profituri anuale sau mai mult, în medie. Acum, bateți inflația cu 5% sau mai mult. Acest lucru vă permite să vă mențineți în timp.

9. În orice caz, va trebui să investești în viața ta

eu garanție că, la un moment dat, vă veți confrunta cu o alegere de a investi oricum, astfel încât să puteți invata cum să investiți.

Fie că obțineți un loc de muncă care vă oferă 401 (k), fie primiți o pensie trebuie să vă răsturnați, la un moment dat veți avea o sumă de bani care va necesita atenția investitivă.

Dacă nu învățați cum să investiți, a se vedea al patrulea motiv - veți face greșeli cu acești bani care vă pot costa.

Din moment ce investiția este inevitabilă, ar fi bine să învățați cum!

10. Nimeni nu va va ajuta oricum

Un cuvânt preferat al meu este "puteți obține un împrumut pentru aproape orice, dar nu puteți obține un împrumut pentru pensionare". Nimeni nu vă va ajuta când sunteți bătrân (bine, poate copiii dvs., dar nu chiar vrei să fii o povară pentru ei?).

Trebuie să salvezi pentru tine. De asemenea, trebuie să investești singuri. Economiile nu o vor reduce. Securitatea socială nu o va reduce. Dacă vrei să ai o viață când nu mai lucrezi - trebuie să înveți cum să investești!

Dacă sunteți gata să învățați cum să investiți, vizitați seria gratuită de formare video de mai jos! Dacă știi deja cum să investești, ce te-a inspirat să înveți?

Sfaturi De Top:
Comentarii: