Uneori, tot ce avem nevoie este o mică inspirație pentru a fi motivat când vine vorba de ceva - în special banii noștri. Dacă doriți să începeți să construiți bogăție reală, este nevoie de o schimbare de mentalitate. Iar cel mai bun mod de a învăța modul în care trebuie să ai bani este să te uiți la alții care au excelat la a face, a câștiga, a investi și a-și economisi banii.

Iată câteva dintre ghilimele mele despre preferințele banului meu preferat. Fiecare dintre ele însemnă ceva pentru mine și sper că veți găsi inspirație și în ele.

# 1. Importanța de a începe

Cel mai bun moment pentru a planta un copac a fost acum 20 de ani. Cel mai bun moment pentru a planta un copac este astazi. - Proverb chinezesc spre Tweet

Acest citat este minunat deoarece subliniază una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm cu toții:că ar fi trebuit să fac ceva diferit în trecut și că ar face totul mai bine astăzi. Ei bine, nu poți schimba trecutul. Tot ce poți face este să schimbi viitorul. Și pentru a face asta, trebuie să începeți chiar acum.

Acest citat mă determină întotdeauna să-mi amintesc importanța faptului de a-mi încărca viața financiară în față. De ce ar trebui să fac ceva astăzi și să nu-l dau jos. Țineți minte data viitoare când regretați ceva.

# 2. Cunoaște-ți valoarea

Nu te plăti până la oră. Veți fi plătit de valoarea pe care o aduceți la oră. - Jim RohnClick To Tweet

Lucrul atât pentru un angajator, cât și pentru mine însumi mi-a făcut să mă concentrez asupra valorii pe care o aduc și ce ar trebui să fiu plătită. Nu există o afirmație mai adevărată decât asta - poți întotdeauna să apară și să primești un salariu. Dar salariul dvs. nu va crește, iar tu îți asumi riscul de a pierde salariul în viitor.

Sau puteți să vă concentrați asupra adăugării de valoare, aducându-vă gândurile și abilitățile la masă și fiind cel mai bun la ceea ce faceți. Nu contează dacă vărsați burgeri la McDonalds sau conduceți o companie - este vorba despre valoarea pe care o aduceți.

# 3. Du-te și câștiga

Nu stați niciodată cerșind pentru ceea ce aveți puterea de a câștiga. - CervantesClick To Tweet

Nu pot să fiu îndreptățit, și nici tu nu trebuie. Toată lumea are puterea de a ieși și de a câștiga venituri. Poți să-ți iei o slujbă, poți ieși și poți să faci mai mulți bani pe latura. Sunt un credincios ferm că toată lumea are potențialul de a câștiga cel puțin un extra $ 100 pe lună.

Cu toate acestea, prea mulți oameni sunt acolo cerșind pentru pliante, cerșind pentru bani, cerșind pentru programe de iertare a împrumutului elevilor. Mai degrabă decât cercați, schimbați modul de gândire a banilor și începeți să câștigați bani!

# 4. Inteligența reală atunci când investiți

Niciodată nu încerc să fac bani pe piața de valori. Cumpăr pe presupunerea că ar putea închide piața în ziua următoare și nu o va redeschide timp de zece ani. - Warren BuffettClick To Tweet

Prea mulți oameni sunt speriați să investească deoarece se tem să piardă bani pe piața bursieră. Dar adevărul statistic este că este foarte puțin probabil să-ți pierzi toți banii care investesc. Chiar și mai mult, atunci când intri în investiții cu această mentalitate, cum ar fi Warren Buffett, înțelegi că ești în el pe termen lung.

Deci, atunci când începeți să investiți, creați o mentalitate de bani pentru dvs. care pune accentul pe potențialul pe termen lung al investiției dvs. și concentrați-vă asupra acestui lucru.

# 5. Adevărul despre ceea ce dețineți

Știți ce aveți, și de ce o dețineți. - Peter LynchClick Pentru a Tweet

Peter Lynch a spus asta despre investiții, dar este adevărat în fiecare domeniu al vieții tale financiare. Când vine vorba de ceea ce aveți - lucrurile din casa dvs., mașina dvs., investiția dvs. - trebuie să știți exact ceea ce dețineți și să puteți explica altcuiva de ce o dețineți.

De exemplu, dețin computerul pe care îl scriu pentru că conduc o afacere online. Am cumpărat acest specific deoarece am vrut conexiunile USB pentru toate lucrurile aleatorii pe care le conectez. Pe de altă parte, aveam o cameră digitală veche Canon, care stătea doar în cabinet. N-am mai folosit-o de ani de zile și a fost colectarea de praf. Nu v-am putut spune de ce i-am mai deținut, așa că l-am enumerat pe eBay.

Mențineți întotdeauna această mentalitate atunci când faceți cumpărături în viața voastră.

# 6. Nevoia neașteptată se va întâmpla întotdeauna

Așteptați cele mai bune, pregătiți-vă pentru cel mai rău. Capitalizați pe ceea ce vine. - Zig ZiglerClick To Tweet

Când vine vorba de bani, neașteptatul se va întâmpla întotdeauna. Este în regulă. Scopul este să se pregătească pur și simplu pentru situații de urgență financiare neașteptate și, sperăm, să facă tot ce este mai bun.

Una dintre poveștile mele preferate este povestea despre modul în care Pat Flynn a început în afacerea online. El a început deja o agitație laterală și site-ul său principal, Smart Passive Income, când a fost concediat de la locul de muncă. El admite că nu a vrut să-și părăsească slujba și a încercat să lucreze și la alte companii.

Cu toate acestea, în cele din urmă, și-a capitalizat nenorocirea și și-a lansat afacerea. Șase ani mai târziu el face șase cifre pe lună. În mod neașteptat, da. Dar el a fost pregătit și a făcut-o să funcționeze.

# 7. Nu există comenzi rapide

Oportunitatea este ratată de majoritatea oamenilor, deoarece este îmbrăcată în salopete și arată ca locul de muncă. - Thomas EdisonClick To Tweet

Există o mulțime de variații ale acestui citat pe care probabil l-ați auzit: norocul favorizează pregătirile, averea favorizează mintea pregătită etc. Am văzut chiar și multe meme pe Facebook și Instagram în ultima vreme spunând pur și simplu "Fă treaba".De ce atât de mulți oameni se concentrează pe această temă?

Deoarece nu există comenzi rapide. Nu există succese peste noapte. Cele mai multe povești de succes peste noapte provin de la oameni care au lucrat de ani de zile și pregătit pentru oportunitatea de a apărea.

# 8. Tu controlezi banii tăi

Banii sunt doar un instrument. Vă va duce oriunde doriți, dar nu vă va înlocui ca șofer. - Ayn RandClick În Tweet

Acesta este un minunat memento că banii nu sunt sfârșitul tuturor. Este doar un instrument, un instrument care vă poate cumpăra lucruri. Au fost efectuate mai multe studii care arată că aveți nevoie doar de un anumit nivel de venit (care este de 75.000 dolari pe an) pentru a vă simți fericit. Dincolo de asta, banii în plus nu fac prea mult pentru tine.

Dar ce bani vă dau este capacitatea de a cumpăra timp. Puteți să cumpărați timp plătiți oamenilor pentru a lucra pentru dvs., astfel încât să nu fie necesar. Puteți cumpăra timp sub formă de experiențe cum ar fi călătoriile. Dar toate acestea nu contează dacă nu vă decideți și conduceți banii spre obiectivele dvs. de bani.

# 9. Concentrați-vă pe valoarea pe care o acordați

Nu-mi spune ce prețuiești, arată-mi bugetul și îți spun ce prețuiești. - Joe BidenClick To Tweet

Acest citat este atribuit lui Joe Biden, dar știu că variațiile acestuia au fost spuse de ani de zile. Îmi place pentru că această citare a banilor are într-adevăr o mulțime de oameni care se gândesc la ceea ce merită cu adevărat. De fapt, prietena noastră bună, Paula Pant, a făcut recent această dezbatere cu o variantă proprie:Vă puteți permite orice, tocmai nu vă puteți permite totul.

Deci, dacă doriți să salvați pentru pensie, faceți-o. Dar nu-mi spune că nu poți face asta pentru că ieși să mănânci în fiecare seară. Dacă doriți să călătoriți mai mult, faceți-o. Dar nu-mi spuneți că nu o puteți face pentru că cumpărați fiecare canal premium și cheltuiți 200 de dolari pe lună prin cablu.

Te poți concentra pe ceea ce prețuiești și ceea ce prețuiești reflectă unde îți petreci banii. Revenind la citatul de mai sus, sunteți șoferul și decideți unde vă cheltuiți banii.

# 10. O rememorare finală despre modul dvs. de gândire a banilor

Prea mulți oameni cheltuie bani pe care i-au câștigat ... pentru a cumpăra lucruri pe care nu le doresc ... pentru a impresiona oamenii că nu le place. - Will RogersClick To Tweet

În cele din urmă, cred că aceasta este o mare amintire în ceea ce privește stabilirea celei mai bune mentalități a banilor. De ce cheltuiești bani? Ce cumperi? Încerci să ții pasul cu Jonesii?

Nu fi unul dintre acești oameni despre care vorbește Will Rogers. Fii mai bun decât asta. Setați o mentalitate de bani inteligenți.

Care citatie de bani te inspira?

Sfaturi De Top:
Comentarii: