Într-o lume ideală, veți putea lucra cu normă întreagă, să aveți o încărcătură de clasă completă, să mențineți o viață socială și să o echilibrați perfect. Din păcate, nu trăim într-o lume ideală.

Având un loc de muncă în timp ce participa la colegiu este una dintre cheile pentru a evita grămezi monstruoase de împrumut student împrumut. Dar poate fi greu să găsești un loc de muncă care să permită flexibilitatea de care ai nevoie. Acesta este locul unde un loc de muncă online poate fi util.

Există sute de moduri perfect legitime de a câștiga un venit cu jumătate de normă în propriile ore de la confortul casei dumneavoastră.

Aceste zece locuri de muncă flexibile cu fracțiune de normă sunt potrivite pentru studenții de la colegiu.

Search Engine Evaluator

Motoarele de căutare mari precum Google și Yahoo angajează evaluatori pentru a vă asigura că rezultatele căutării afișate pentru anumiți termeni de căutare sunt relevanți.

Aceste locuri de muncă plătesc, în general, 10- $ 15 pe oră și sunt foarte flexibile. Pentru a fi luați în considerare pentru un job evaluator al motorului de căutare, veți avea nevoie de excelente abilități de cercetare și comunicare.

Iată câteva locuri pe care le puteți aplica pentru acest tip de activitate:

  • Leapforce
  • Appen

Scriitor independent

Scrisul liber este modul în care am început munca mea de la călătoria acasă și este o abilitate în care se află imens cerere. Pe măsură ce tot mai multe companii își construiesc online prezența, nevoia de scriitori competenți a crescut și ea.

Plata unui scriitor independent poate varia foarte mult. La limita inferioară, vă puteți aștepta să obțineți 20 $ pe articol, iar la sfârșitul maxim puteți câștiga 500 $ sau mai mult. Plata pe care o câștigi depinde de domeniile dvs. de expertiză, abilitățile dvs. de scriere și de cât de bine vă puteți comercializa serviciile.

Frumusețea scrisului independent este că, deși veți avea termene limită, nu veți avea un program stabilit. Puteți, de asemenea, să scalați în sus sau în jos la locul de muncă, pe măsură ce alte angajamente fluctuează.

Dacă sunteți interesat să câștigați bani scrieți acest post: 14 moduri de a plăti pentru a scrie.

Manager social media

Un alt loc de muncă cu volan mai mare este un manager de media sociale.

Rata medie de plată pentru un manager de media sociale este de 14 USD pe oră, totuși, dacă sunteți eficient la locul de muncă, puteți câștiga cu siguranță o rată orară mult mai mare.

Puteți căuta poziții de social media pe site-uri precum Upwork.com sau Montser.com sau puteți face afaceri locale.

Transcriptionist

Transcripționarii ascultă audio și transcriu conținutul în documente text. Există o serie de oportunități diferite de transcripție - transcriere medicală, transcrierea de podcasturi, transcrierea discursurilor și multe altele.

Există, de asemenea, multe escrocheri atunci când vine vorba de transcriere, astfel încât trebuie să fiți atent la căutarea acestor tipuri de locuri de muncă. Este o regulă generală nu plătiți niciodată pentru a obține un loc de muncă.

Plata medie pentru transcriere este de aproximativ 15 USD pe oră. Cu toate acestea, plata va depinde de viteza și acuratețea dvs. Cele mai multe companii vor cere să treci un test de competențe dacă ești un transcriber nou.

Iată câteva locuri în care puteți găsi locuri de muncă legitime de transcriere:

  • AccuTranGlobal
  • Birch Creek Communications
  • Scribie

Tutor online

Tutoring de locuri de muncă au fost întotdeauna opțiuni excelente pentru studenții de colegiu, dar poate fi greoaie, dacă lucrați cu un program ocupat.

Tutor.com vă va permite să lucrați cât mai puțin 5 ore pe săptămână și până la 29 de ore pe săptămână. Aveți posibilitatea să programați sesiunile în avans în funcție de programul dvs. sau puteți alege oricând una dintre sesiunile disponibile.

Există o gamă largă de subiecte care necesită noi tutori. Puteți verifica lista respectivă aici.

Tester de site-uri web

Întotdeauna companiile doresc să se asigure că site-urile lor sunt ușor de utilizat și atractive. Aici intră testeri de utilizare a site-ului web.

Ca tester al site-ului web, analizați un site web și (în mod normal) înregistrați un videoclip cu dvs. folosind site-ul respectiv împreună cu comentariile dvs. audio. Dacă aveți bune abilități de comunicare, acest lucru ar putea fi perfect potrivit pentru dvs.

Nu există ore fixate cu acest tip de muncă. Dacă sunteți interesat să deveniți un tester de utilizare, vă puteți înscrie cu aceste companii:

  • Testarea utilizatorului - plătește 10 $ pe test.
  • UserFeel - plătește 10 $ pe test.
  • Analysia - plătește 10 $ pe test.

(În mod normal, testele durează între 10 și 25 de minute pentru a fi terminate.)

Specialist pentru introducerea datelor

Datele de intrare a datelor nu sunt cele mai bune locuri de muncă online, dar pot fi potrivite pentru începători care doresc o muncă destul de simplă. Ca specialist de introducere de date luați un set de date și organizați-l sau puneți-l într-un program specific.

Vă puteți aștepta oriunde de la $ 6- $ 12 pe oră pentru acest tip de muncă.

Iată câteva locuri de verificat:

  • Clickworker
  • UpWork.com

Cercetător independent

Ai avut vreodată o întrebare că ai nevoie de un răspuns, dar nu te-ai simțit că te-ai cercetat? Există acum site-uri de cercetare independente dedicate pentru a răspunde la aceste întrebări.

AskWonder este un site pe care îl cunosc care angajează cercetători independenți pentru a răspunde întrebărilor clienților lor. Plata variază în funcție de complexitatea întrebării.

Cercetătorii de vârf de la AskWonder câștigă până la 35 USD pe oră.

ESL Profesor

Dacă vă place să predați și sunteți în căutarea unei modalități de a câștiga acest lucru, există multe locuri care caută cadre didactice ESL (engleză a doua limbă).

Aceste poziții necesită abilitatea de a preda limba engleză unor vorbitori de limbă non-nativă. În general, nu aveți nevoie să cunoașteți oa doua limbă.

Dacă sunteți interesat să deveniți profesor de ESL, puteți căuta câteva oportunități aici.

Începeți un blog

Permiteți-mi să fiu clar - blogging-ul nu este cu siguranță o schemă de îmbogățire rapidă sau o modalitate ușoară de a câștiga bani. (În ciuda a ceea ce cineva încearcă să vă spună.) Dar dacă aveți mult timp liber, mai ales că acum suntem în pauză de vară, începerea unui blog și lucrul la acesta pot să se amelioreze în timp (ca într-un an sau doi .)

Puteți citi aici cum Robert a construit un blog în timpul liber și la vândut pentru 11.000 de dolari.

În timp ce acest loc de muncă nu este de gând să vă câștigați venituri imediate ar putea plăti cu siguranță în jos pe drum, dacă sunteți dispus să pună în efort.

Găsirea unui loc de muncă flexibil, care se potrivește cu tine

Există o mulțime de locuri de muncă flexibile cu fracțiune de normă online, dar este posibil să fie nevoie de puțină încercare și de eroare pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine aptitudinilor, programului și plăților.

Pe măsură ce căutați locuri de muncă, aveți grijă de înșelătorii. Nu plătiți niciodată pentru a obține un loc de muncă decât dacă cumpărați echipamentul necesar și când aveți dubii, verificați compania pe site-ul Better Business Bureau.

De asemenea, avem o listă cu alte 100 de locuri de muncă flexibile aici.

Există locuri de muncă flexibile cu timp parțial pe care le-ați adăuga la listă?

Fotografia este de tip credit: librakv / 123RF fotografie comercială și imagini fotografice cu reproducere liberă 123RF

Sfaturi De Top:
Comentarii: