Ați auzit că investiția este importantă. Probabil că ați auzit că investiția este cea mai bună modalitate de a-ți crește banii în timp. Dar ce anume investește și cum începeți?

Potrivit dicționarului, iată definiția investiției.

Investiția:să cheltuiți bani cu așteptarea obținerii de profit sau a unui rezultat material prin plasarea acestuia în instrumente financiare, acțiuni, proprietăți sau prin utilizarea acestuia pentru a dezvolta o afacere comercială.

Practic, scopul investirii este de a angaja bani, iar în schimb, banii vor crește. Cu toate acestea, investițiile implică riscuri. Ori de câte ori nu țineți banii în propriul cont bancar, există riscul pierderii. În cazul unor investiții, riscul este scăzut; cu alții e mare. Cu cât este mai mare riscul, cu atât mai bine ai putea câștiga pentru a-ți asuma riscul.

Puteți începe sincer să investiți cu orice sumă, chiar și 5 $. Cu toate acestea, dacă investiți cu doar 5 dolari, este greu să aveți multe opțiuni care vă pot crește banii. Și chiar văzând o rentabilitate de 100% a investiției dvs., va crește doar 5 $ în 10 $. În timp ce impresionant, nu este încă o mulțime de bani.

Asa ca sa vorbim despre modalitati de a incepe sa investim cu 1.000 de dolari. 1.000 de dolari reprezintă o sumă bună pentru a începe, deoarece veți reduce la minimum comisioanele, în timp ce încă veți putea vedea o revenire decentă în valoare de dolar. Iată câteva modalități de a începe să investiți:

1. Stocuri, fonduri mutuale, ETF-uri

Cea mai tradițională modalitate de a începe să investiți este să investești în acțiuni - acțiuni, fonduri mutuale de acțiuni sau ETF-uri constituite din acțiuni. Asta este ceea ce auziți despre vestea de noapte - piața de valori merge în sus sau în jos.

Motivul pentru care majoritatea oamenilor cred că acțiunile sunt calea este că stocurile au o rentabilitate medie de 7% în ultimii 60 de ani. Este mult mai mare decât alte investiții, fiind, de asemenea, mai puțin riscant. Cu toate acestea, riscul există în continuare - și investirea în acțiuni individuale este riscantă deoarece acea singură companie poate ieși din afaceri.

De aceea este important să căutați:

 1. Un portofoliu diversificat, un fond mutual sau ETF care să investească în acest proces minimalizează riscul
 2. Taxe reduse sau fără taxe pentru a investi sau deschide contul
 3. Cel mai mic raport de cheltuieli din fondul dvs. mutual sau ETF posibil

Dacă doriți să începeți să investiți, vă recomandăm să deschideți un Fedora Roth sau IRA tradițional, deoarece nu percepe taxe de cont în conturile de pensionare, oferă sute de ETF-uri fără comisioane și majoritatea ETF-urilor fără comisioane au rate de cheltuieli incredibil de mici . În plus, oferă oferte de investiții excelente.

Iată câteva alte opțiuni pentru companiile de brokeraj pentru a deschide un cont la.

2. Obligațiuni și titluri de stat

Următorul mod cel mai comun pentru a începe investirea este investirea în datorii. Asta sună înfricoșător, dar asta sunt legăturile și sunt incredibil de comune. S-ar putea să fi primit obligațiuni de economii când erați copil, iar obligațiunile de economisire sunt investiții în datorii emise de guvernul S.U.A.

Vă puteți gândi să investiți în obligațiuni ca să împrumutați bani guvernului sau unei corporații și, în schimb, să vă plătească dobânzi. Obligațiunile de trezorerie sunt foarte "sigure", deoarece sunt susținute de guvernul S.U.A. De asemenea, plătesc foarte puțin pentru a le ține. Obligațiunile corporative plătesc mai multă dobândă, dar sunt mai riscante, deoarece, la fel ca acțiunile, compania ar putea intra în faliment.

Există o mulțime de modalități de a investi în obligațiuni și titluri de valoare Trezoreriei, dar cele două metode cele mai comune de a investi sunt:

 1. Direct prin Trezoreria SUA la Treasury Direct
 2. Prin intermediul brokerajului dvs., fie prin cumpărarea de obligațiuni individuale, fie prin investiții într-un fond mutual de obligațiuni sau prin ETF

3. Investiți cu un robotadvisor

Dacă numărul 1 și 2 suna puțin confuz pentru dvs., atunci investirea cu un Roboadvisor ar putea fi o alegere bună pentru dvs. Un Roboadvisor este o firmă de administrare a investițiilor care vă aloce automat investițiile între ETF-urile de acțiuni și obligațiuni. Spre deosebire de un consilier financiar tradițional, software-ul de calculator face o mare parte din muncă.

Rezultatul? Mai multe automatizări, mai puține taxe și acces mai ușor la banii dvs. dacă aveți nevoie de ele.

Cele mai populare Roboadvisors sunt:

 1. WealthFront - Puteți începe să invesiți aici pentru doar 500 $, iar taxele de $ 0 vor fi taxate la primele $ 10,000
 2. Betterment - Puteți începe să investiți aici cu 100 $, dar aceștia percep 0,35% până la primele $ 10,000 cu depunere automată sau 3 $ / mo fără depozit automat
 3. FutureAdvisor - FutureAdvisor percepe o taxă de 0,5% pe an pentru toate conturile aflate în gestiune, dar oferă managementul contului de salvare gratuit.

4. Opțiuni stoc

Opțiunile pe acțiuni reprezintă o modalitate mai riscantă de a investi în piața bursieră - deoarece, spre deosebire de acțiunile reale, acestea sunt contracte care vă permit "capacitatea de a cumpăra sau de a vinde" un stoc. Puteți cumpăra apeluri, care sunt opțiuni care se așteaptă ca un stoc să crească în preț, sau pune, care se așteaptă ca un stoc să scadă în preț.

Investițiile în opțiuni pot deveni foarte complicate, deoarece puteți crea diverse spread-uri care vă permit să vizați anumite prețuri și evenimente pe un stoc. În același timp, opțiunile sunt foarte populare deoarece puteți investi în opțiuni de acțiuni cu foarte puțini bani și puteți vedea venituri mari.

Dacă intenționați să investiți cu opțiuni de acțiuni, recomandăm TD Ameritrade să începeți. Ei au o platformă de opțiuni numită thinkorswim, care este una dintre cele mai bune opțiuni de tranzacționare platforme disponibile pentru investitori, fără costuri suplimentare.

5. Imobiliare

Imobiliarul este o modalitate populară de a începe să investești, dar din punct de vedere istoric, a trebuit să ai mulți bani pentru a începe.Cu toate acestea, în ultimii ani, a apărut un nou mod de a investi în domeniul imobiliar, care a redus barul la intrarea la doar 1.000 de dolari.

Proprietatea imobiliară Crowdfunded vă permite să vă alăturați altor investitori pentru a vă aloca banii pentru a investi într-o proprietate - foarte asemănătoare cu împrumuturile de la egal la egal. Mare lucru în legătură cu acest lucru este că există minime scăzute - în funcție de platforma pe care o utilizați, puteți investi doar 1.000 $ și să fiți proprietar într-o proprietate. De asemenea, nu trebuie să fii investitor acreditat pentru a începe - oricine o poate face.

Recomandăm două platforme pentru a investi în imobiliare finanțate de mulțimea:

 • RealtysharesRealtyshares oferă investitorilor o varietate de proprietăți de alegere, inclusiv rezidențiale, mixte, comerciale și de vânzare cu amănuntul. Ei nu își percep taxele de investitori, punând în schimb acea povară asupra deținătorilor de proprietăți. Investitorii pot începe să vadă o revenire la doar câteva săptămâni după ce proiectul este finanțat. Suntem parteneri cu Realtyshares și îi dau lui College Investor a$100 când faceți prima dvs. investiție utilizând codul promoționalPartener100.
 • Fundrise - Unul dintre cele mai populare site-uri populare din domeniul imobiliar, Fundrise are o investiție minimă de 500 USD și taxe între 0-3% în taxe. Site-ul este nemilos despre ce proiecte acceptă - doar aproximativ 5% din propuneri sunt alese. Fundructura este un altul dintre site-urile noastre preferate pur și simplu din cauza gamei de proprietăți de investiții pe care trebuie să le aleagă, dar și pentru că nu trebuie să fii investitor acreditat pentru a investi - acestea sunt una dintre singurele platforme care permit acest lucru în prezent.

Dacă sunteți curios în legătură cu mai multe opțiuni, am comparat toate site-urile majore de finanțare a mulțimii imobiliare aici.

6. Metale prețioase

O altă modalitate de a începe investițiile este de a investi în metale prețioase. Investiția în metale de aur și metale similare devine o revizuire foarte mixtă - unii oameni sunt credincioși puternici în ea, în timp ce alții sunt metale foarte prețioase. Ambele vederi au merit.

Argumentul pentru investiția în metale prețioase este că metalele sunt tangibile și își mențin valoarea. Cei care investesc în aur și metale prețioase susțin că aurul nu are nicio valoare comercială și că nu plătește dividende - este în esență o piatră care se află într-un loc undeva în siguranță și speri că alții vor plăti mai mult pentru asta decât ai făcut.

Deci ce spun faptele? În ultimii 30 de ani, prețul aurului a crescut cu 335%. În același timp, Dow Jones Industrial Average a crescut de 1.255% - aproape 4 ori mai mult. După cum puteți vedea, nu este un loc rău pentru a parca banii, dar nu veți câștiga la fel de mult ca stocurile pe termen lung.

Ca atare, aurul trebuie văzut mai speculativ - contezi pe oameni să se panică și prețul aurului să crească. Ține minte asta.

Deci, unde investiți în aur și metale prețioase? Cele mai frecvente moduri sunt:

 1. Cumpărarea unui ETF de aur sau metale prețioase la brokerajul dvs.
 2. Achiziționarea de aur fizic, cum ar fi monedele de aur direct de la Monetăria S.U.A.
 3. Cumpărare din aur și brokeraj de metale prețioase, cum ar fi Apmex

7. Mărfuri

Mărfurile sunt elemente tangibile pe care le puteți investi prin intermediul contractelor futures. De exemplu, bunurile comune de investire sunt petrolul și gazele naturale, precum și produsele agricole precum porumbul, bovinele, boabele de soia și multe altele.

Când investiți în produse de bază, vă bazați pe oferta și cererea de a conduce prețul mărfii mai mare decât ceea ce ați plătit pentru aceasta. Achiziționați de obicei un contract viitor, care stabilește un preț. Dacă prețul de piață este mai mare decât contractul viitor, câștigați bani.

Cea mai obișnuită modalitate pentru investitori de a investi în mărfuri cu doar 1.000 de dolari este prin ETF-uri sau ETN-uri. Acestea sunt tranzacționate pe piața de valori - aici este o listă a ETF-urilor și ETN-urilor care investesc în produse de bază.

De asemenea, criptocuritățile intră în spațiul de mărfuri. Ai putea să te uiți la Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash sau nenumărate alte monede alt.

8. Împrumut de bani pentru alții

O altă modalitate populară de a investi 1000 de dolari este de a împrumuta bani altora. Acest lucru poate fi riscant, pentru că acum nu contezi doar pe companii, ci contezi pe indivizi să te plătească înapoi cu interes. Dar există platforme care vă permit să faceți acest lucru cu ușurință, și prin răspândirea împrumuturilor mici de doar 25 de dolari, puteți minimiza riscul de neplată.

Acest lucru probabil că nu ar trebui să fie primul mod în care investiți, dar este o opțiune bună odată ce aveți un portofoliu solid.

Cele două platforme cele mai populare de a împrumuta bani altora sunt:

 • Prosper: Puteți începe să împrumutați doar 25 USD pentru alții pe baza unor criterii variate
 • Clubul de împrumut: cea mai mare dintre cele două platforme, și este preferatul nostru ca alternativă pentru CD-uri.

9. Certificatele de depozit

Certificatele de depozit (CD) sunt unele dintre cele mai vechi moduri de a investi. Acestea sunt investiții foarte sigure, dar oferă beneficii mult mai mici decât alte opțiuni de investiții. CD-urile sunt oferite de bănci în mod similar obligațiunilor. Sunteți de acord să împrumutați banii pentru o anumită perioadă de timp și vă vor plăti o rată fixă ​​a dobânzii la împrumut.

Cele două metode cele mai comune de a investi în CD-uri sunt:

 1. Prin intermediul băncii sau al uniunii de credit direct. De obicei, deschideți un cont nou pentru CD.
 2. Prin intermediul unei brokeri care are afilieri cu mai multe bănci și uniuni de credit din întreaga țară. Acest lucru vă poate câștiga, de obicei, o rentabilitate mai mare pentru că faceți cumpărături în jur.

Menținem o listă cu cele mai bune rate ale CD-urilor aici sau puteți vedea acest tabel:

10. Colecții

O modalitate mult mai puțin obișnuită de a investi, dar în continuare viabilă, dacă este făcută corect, este prin investirea în colecții. Aceasta este una dintre acele zone care prezintă un risc foarte mare, dar ar putea fi recompensă mare.

Colecțiile pot include totul, de la artă, la monede, la benzi desenate și multe altele. Aproape orice poate fi colecționabil dacă este rar și alte persoane o vor. Unele dintre piesele mele preferate "aleatoare" colecționabile includ cutii de bere vintage, dispozitive medicale antice vechi și scriitori de epocă.

Dacă intenționați să începeți să investiți în colecții, asigurați-vă că faceți o mulțime de teme și educați-vă mai întâi. Acesta este, de asemenea, un domeniu în care există o mulțime de înșelătorii de investiții. De asemenea, este important să rețineți că câștigurile colective de investiții sunt impozitate la o rată mult mai mare decât celelalte investiții - care este rata obișnuită a impozitului pe profit (nu majoritatea de 20% pentru câștigurile de capital).

În cazul în care pentru a cumpăra colecții într-adevăr depinde de element. Puteți merge online în locuri precum eBay sau puteți merge la case de licitație cum ar fi Sothebys sau Christies.

O amintire despre diferitele moduri de a începe investiția

Există multe modalități de a începe să investiți. Am acoperit cea mai mare parte a principalelor modalități de a începe să investim cu doar 1.000 de dolari. Dacă aveți mai mulți bani, acesta deschide și mai multe opțiuni de investiții. Cu toate acestea, majoritatea sunt încă variații ale acestor teme de mai sus.

Lucrul important de reținut cu toate aceste moduri diferite de a începe să investiți este că trebuie să-ți faci temele și să fii educat cu privire la ceea ce investești. Ar trebui să știi de ce investești și ce să te aștepți. Dacă sunteți în căutarea pentru a afla cum să începeți să investiți, vă recomandăm să verificați cursul nostru online Investing 101 Online.

Sfaturi De Top:
Comentarii: