În timp ce elevii ar putea fi la școală pentru o educație, acest lucru nu înseamnă că ei învață tot ceea ce lumea reală trebuie să le învețe. Și în timp ce instituțiile de învățământ folosesc unele dintre cele mai strălucite minți acolo, accentul pus pe curriculumul universitar este adesea lipsit de marcă atunci când vine vorba de predarea studenților despre finanțarea personală. Chiar și cei care se ocupă de contabilitate, finanțe sau economie ar putea să nu înțeleagă bine propriile lor finanțe personale și cum să evite greșelile care le pot determina să acumuleze datorii. Dar există modalități de a evita sau, cel puțin, de a reduce șansa de a întâlni cele mai frecvente greșeli pe care elevii le fac să le țină în datorii.

1. Utilizarea excesivă a cardurilor de credit

Este ușor pentru studenții care sunt dintr-o dată din casa părinților lor și pe cont propriu să găsească carduri de credit ca un mijloc comun de a face achiziții, iar recompensele pe care banii înapoi și cea mai benefică ofertă de carduri de credit sunt foarte atrăgătoare. Începând să scape de tot, de la alimente și de la divertisment la cărți și de școlarizare, totalurile care se acumulează pe cardurile de credit, precum și consecințele viitoare pot fi utilizatorii cărților de credit obișnuiți și pricepuți să învețe că își pot muta soldul la 0 carduri de credit APR la încărcare.

Ar putea fi prea târziu, înainte ca studenții să înțeleagă gaura în care s-au săpat cu datorii de carduri de credit, iar ratele ridicate ale dobânzii pot face ca aceasta să fie o povară care îi păstrează în datorii de ani de zile, chiar și în deceniile viitoare.

2. Overindulging în datorii

Ușor de obŃinut împrumuturile pentru studenŃi este un alt mod în care studenŃii ar putea să se trezească peste cap când vine vorba de datorie. Doar pentru că împrumuturile sunt acolo, nu înseamnă neapărat că un student trebuie să profite de ele. Ratele scăzute ale dobânzii și tentația de bani simpli înseamnă că elevii ar putea scoate mai mulți bani decât au nevoie, ignorând faptul că într-o zi trebuie să fie rambursată, cu interes.

3. Bugetarea necunoștinței

Unii studenți tocmai nu au avut practica sau nevoia de a face bugete în trecut. Prin urmare, atunci când ajung la școală, s-ar putea să existe puține linii directoare pentru limitarea cheltuielilor. Fără o idee corectă cu privire la venituri și cheltuieli, un student poate să înceapă să trăiască în afara mijloacelor sale, fără să-l realizeze până când nu este prea târziu și datoriile sunt deja strânse.

4. Ignoranța costurilor

Este posibil să nu fie incapacitatea sau incapacitatea elevului de a avea buget, ci mai degrabă ignoranța cu privire la costul școlarizării. S-ar putea să vină ca un șoc, deoarece studentul își dă seama de costurile cărților, de școlarizare, de sală și de bord, de transport și de toate celelalte elemente care ar putea însoți obținerea unui grad de colegiu. Fiind nepregătită pentru astfel de costuri ar putea determina elevul să intre peste cap atunci când vine vorba de asumarea datoriei.

5. Excedentul

Experiența în sine poate fi unul dintre aspectele cele mai educative ale colegiului. Cu toate acestea, această experiență poate duce la depășirea cheltuielilor dacă studenții nu sunt responsabili cu achizițiile. Deplasarea în baruri în campus, alimentarea în mod regulat și luarea unor decizii de cheltuieli săraci pot avea un student care adaugă datorii semnificative educației sale.

6. Nu se utilizează tăietorii costului colegiului

Există o varietate de moduri de a reduce cheltuielile la colegiu, la rândul lor, eventual, reducerea datoriilor necesare, de asemenea. Poate fi o greșeală costisitoare în cazul în care elevii nu folosesc astfel de oportunități. Lucrurile ca un loc de muncă cu jumătate de normă, studiu de lucru, reduceri pentru studenți, asigurări, filme etc., tranzacționare sau revânzare de manuale, care au un coleg de cameră, freebies din campus și articole similare pot ajuta elevul să mențină costurile în jos.

7. Școală extinsă

În timp ce majoritatea părinților și, eventual, mulți studenți speră sau se așteaptă ca un program de colegiu să nu dureze mai mult de patru ani, acest lucru s-ar putea să nu fie cazul. A merge la școală mai mult decât se aștepta, chiar și cu un an, poate crește dramatic costurile unei educații, precum și datoria care coincide. Și dacă este necesară o mai mare educație, cum ar fi o diplomă de masterat sau un fel de certificare sau stagiu, costurile se pot extinde și mai mult.

8. Sumele pierdute

Pauzele de vară pot fi o oportunitate semnificativă de care studenții pot profita. Luarea de clase suplimentare pentru a scurta durata unui program de grad sau de a lucra pentru a câștiga bani în plus poate permite unui student să reducă sarcina de datorii pe care ar putea să le ia pentru a lor de școlarizare. În timp ce zilele de vară petreceri de vară se pot lăsa să piardă această oportunitate și să fie o greșeală costisitoare.

9. Îndepărtarea după școală

Sentimentele de libertate și de vârstă adultă pe care un student le-ar putea experimenta după absolvire ar putea fi însoțite de o chestiune de cheltuieli care împiedică capacitatea de a reduce datoria și poate chiar să îi permită studentului să-și asume mai multă datorie. Aflându-se pe cont propriu, elevii ar putea găsi că elemente cum ar fi chiria, mobilierul nou pentru apartamentul lor, o mașină nouă și articole asemănătoare cu biletele mari sunt semnate. Restricționarea acestor achiziții până când aceștia au o idee despre costul vieții pe cont propriu și valoarea datoriilor legate de educație pe care trebuie să le asume pot ajuta studenții să-și plătească mai repede datoriile.

10. Nu aveți un plan de deducere a datoriilor

Având un plan de a ajuta ghidul unui student în plata datoriilor poate fi mai ușor să rămâi pe drumul cel bun în efectuarea plăților. Fără un astfel de plan, datoria poate persista de zeci de ani, acumulând mari sume de interes și costând elevul mult mai mult pe termen lung decât ar fi dacă ar fi făcut plăți suplimentare către o astfel de datorie.

Salvați

Sfaturi De Top:
Comentarii: