E sezonul de absolvire. Multe colegii au început deja absolvirea, iar liceele își vor absolvi seniorii în câteva săptămâni. În curând pentru a fi grads se pregătesc pentru o viață nouă, o carieră nouă și, cel mai probabil, o nouă situație vie.

Dacă aveți un absolvent de liceu sau colegiu pentru a cumpăra, dar nu sunteți sigur ce să obțineți, aici sunt zece idei de cadouri minunate care grads sunt sigur de a iubi.

Bani

Să recunoaștem: banii vor fi întotdeauna darul pe care atât cei din liceu, cât și cei din colegiu doresc să le primească.

Deoarece majoritatea absolvenților noștri trăiesc pe un venit foarte limitat, darurile de numerar pe care le primesc de la prieteni și familie reprezintă un ajutor imens.

Nu poți merge prost cu banii.

Dacă nu doriți să dați bani singuri, luați în considerare oferirea unei părți efective din stocul preferat al copilului (sau un ETF) printr-o platformă partajată fracționată. Există un număr de site-uri dedicate acestei opțiuni.

înmagazina oferă posibilitatea de a cumpăra părți parțiale în conturile de custodie. StockPile percepe doar 0,99 dolari pentru a cumpăra o acțiune. Ambele platforme facilitează crearea unui cont de custodie pentru un copil. În plus, puteți achiziționa acțiuni sau ETF-uri (care oferă copiilor un portofoliu mai diversificat).

Chiar acum poți să dai cadou $ 5GRATUIT! Verificați stocul aici și cadou dvs. stocul gratuit. (Se face un depozit grozav).

Un alt lucru minunat despre Stockpile este că puteți să oferiți certificate de cadou. În felul acesta puteți da absolventului ceva fizic pe care ei îl pot răscumpăra și văd procesul pentru ei înșiși.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei soluții mai creative sau pur și simplu nu vă place ideea de a distribui bani și / sau stoc, aici sunt unele dintre celelalte cadouri de top pentru gradul de colegiu.

Carduri cadou

Când oferiți un card cadou, dați un grad o șansă de a "fugi" de ceva ce vor. Ai putea să dai o carte cadou unui magazin preferat, unei cărți cadou pentru băcăni sau chiar unui cadou pentru cumpărarea de gaz.

Gândiți-vă, dacă aveți un absolvent de liceu, ei ar putea fi preocupați de costurile iminente asociate cu a merge la colegiu, astfel încât acestea ar putea să nu vrea să cheltuiască banii pe care îi dați. Dacă aveți o diplomă de colegiu, ar putea fi vorba de împrumuturi pentru studenți.

Un card cadou spune "hei, du-te bucura de asta pentru tine". De asemenea, Amazon este o carte de cadou mare pentru fiecare ocazie.

Imbracaminte profesionala

Recentele școli de liceu și colegiu vor trece printr-o mulțime de schimbări în următoarele câteva luni. Îmbrăcămintea profesională este o necesitate! Pentru gradul de colegiu, este timpul de interviu pentru a obține acel loc de muncă pe care doresc să-l aterizeze după absolvire. Pentru absolvenții de liceu, se pregătește pentru un aspect nou colegiu.

Dacă știți dimensiunile de îmbrăcăminte și stilul persoanei pe care o cumpărați, luați în considerare achiziționarea unui costum profesional sau doar o bucată de îmbrăcăminte (ca un blazer frumos). Am vorbit despre cum cumpărarea unui costum a fost una dintre cele mai bune cheltuieli pe care le-am avut după absolvire.

O alta idee este sa obtineti gradul dumneavoastra de colectie de articole de imbracaminte, cum ar fi Trunk Club sau Bombfell. Este mai scump, dar este un dar minunat pentru cei ne-eleganti.

Carduri personalizate de afaceri

Dacă absolventul pe care îl cumpărați va participa la evenimente de networking sau planuri de a începe o carieră independentă, cărțile de vizită vor fi un instrument esențial.

Puteți comanda cărți de vizită personalizate în gama de 50 - 100 USD, în funcție de serviciul pe care vă decideți să îl urmați.

Locul meu preferat pentru a obține cărți de vizită este Moo.com. Ei au design minunat de carduri la un preț rezonabil.

Un planificator plăcut

Planificatorii pot ajuta la gradul de liceu sau colegiu pe care îl cumperi pentru a fi organizat. Programarea interviurilor de angajare, a evenimentelor de rețea și a altor întâlniri importante va fi mult mai ușoară. Pentru gradul de liceu, șederea pe lângă evenimentele școlare, întâlniri și multe altele.

Personal, iubesc absolut planificatorii și aș considera un planificator frumos un dar fantastic.

Alegeți un planificator de piele de calitate, care să permită reumplerea paginilor atunci când următorul an calendaristic revine. Puteți obține una dintre acestea pentru aproximativ 30 de dolari dintr-un loc precum Amazon.

Serviciul de Reluare

Ajutați-o pe persoana pe care o cumperi pentru a te distra în competiție prin angajarea unui serviciu de reluare.

Un serviciu de CV va scrie un CV de înaltă calitate și scrisoare de intenție pentru tine. Ei vor evidenția abilitățile și realizările într-un mod profesionist. Și din moment ce serviciile de reluare sunt foarte bine cunoscute în practicile de angajare, persoana pe care o cumpărați va avea un pas în sus față de competiție.

Puteți avea un CV și o scrisoare de intenție creată pentru aproximativ 100 de dolari de la un serviciu de CV.

Un instrument al comerțului

Este gradul de colegiu pe care îl știi încântat să începi cu noua lor carieră? Dacă da, ia în considerare achiziționarea "unui instrument al comerțului".

Iată câteva idei:

  • Stetoscop pentru o asistentă medicală
  • Cărți pentru copii pentru un profesor elementar
  • Organizator de birouri pentru lucrătorii din birouri

Găsiți ceva distractiv și util care este legat de carieră. Acesta va fi un cadou de succes și va ajuta entuziasmul pentru creșterea muncii.

Vă întrebați cum ar putea fi potrivit pentru un absolvent de liceu? Luați în considerare obținerea unui rucsac sau a unui servietă, a unui computer nou sau ceva care îi va ajuta în călătoria colegilor.

Alcool bun (pentru cei peste 21 de grade)

Câte grade de colegiu nu și-au petrecut o parte echitabilă a timpului consumând alcool în ultimii patru ani? Nu multe.

Dacă vă simțiți distractiv tratați persoana pe care o cumpărați cu băutura alcoolică preferată.Cumpără-i un caz de bere preferată, o sticlă de whisky scumpă sau o sticlă de vin drăguță.

Vreți să faceți acest lucru? Ia-le pe un tur vinicol sau de bere, sau o degustare de whisky. Multe grădini vor să învețe mai multe despre bere, vin și spirite, iar un eveniment distractiv ar putea fi doar lucrul!

Cărți de finanțe personale

Ok, nu cel mai interesant cadou - știu. Dar cărțile cu finanțe personale sunt un dar necesar.

Din moment ce studenții se ocupă de datoriile majore care își urmăresc gradele, de ce nu le dau niște cărți care îi pot ajuta să-și înceapă viața tinerilor adulți pe piciorul drept?

Iată câteva sugestii:

  • The Make Money Total de Dave Ramsey
  • Cel mai mic ghid pentru piata de capital Investiția de Jason Kelly
  • Milionarul de lângă ușă de Thomas Stanley

Acasă Decor / Mobilier

Indiferent dacă sunteți absolvent de colegiu părăsind căminul și mutându-vă pe cont propriu, sau gradul de liceu care iese din casă și se deplasează în dormitor, unele mobilier mixt de cameră pot fi cadouri minunate. De aceea decorurile de acasă și mobilierul de casă îl fac pe listă!

Întrebați persoana pe care o cumpărăți pentru ce tipuri de articole încă mai au nevoie pentru noul loc și găsiți ceva care se încadrează în categoria dvs. de buget. Și amintiți-vă, dacă nu doriți să ștergeți acest lucru, reveniți la # 2 și cumpărați doar o carte cadou.

Gânduri finale despre idei de cadouri pentru gradul de liceu sau de colegiu

Când te gândești la ce cadou să cumperi un absolvent de colegiu nou, gândește-te la personalitatea și stilul persoanei. Când sunteți îndoieli, adulții tineri iubesc banii și cardurile cadou, așa că nu gândiți-mă "nu mă gândesc" dacă asta-i tot ce îi aduceți. Crede-mă, va fi bine primit.

Un alt subiect pe care oamenii îl aduc foarte mult este cât de mult ar trebui să dau? E personal, dar o sumă bună este de 50 sau 100 de dolari, în funcție de cât de aproape este absolventul pentru tine. Dacă e un copil prieten, poate 50 de dolari? Dar o nepoată sau un nepot, poate 100 de dolari?

Atâta timp cât darul vostru îi ajută în acest nou capitol din viața lor, este sigur că va fi o lovitură.

Ce alte cadouri ați cumpăra noi absolvenți de liceu sau colegiu?

Sfaturi De Top:
Comentarii: